ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Els pares de Mario Biondo aconsegueixen que es reobri el cas sobre la mort de l'espòs de Raquel Sánchez Silva

El cas es va arxivar fa cinc anys creient que s'hauria suïcidat, una versió mai creguda pels familiars

Raquel Sánchez Silva en Telecinco
Raquel Sánchez Silva a Telecinco | Telecinco

La justícia de la ciutat de Palermo, capital de Sicília, ha reobert el cas de la mort en estranyes circumstàncies de Mario Biondo, l'espòs de Raquel Sánchez Silva. Ha estat un cop dur per la presentadora, ara que semblava que començava a anar-li tot bé i que avançava amb diferents projectes, entre els quals es troba el programa de TVE 'Maestros de la costura', el nou concurs sobre moda que presenta.

Al seu home el van trobar mort al seu domicili, fa cinc anys, i el primer que es va pensar era que podria tractar-se d'un suïcidi. Tanmateix, els seus familiars sempre han estat en contra d'aquesta versió i han provocat que deixes d'estar arxivat per tornar a ser investigat.

Una mort, dues versions

Raquel va explicar a la policia que el seu espòs s'havia suïcidat, però els familiars d'aquest no han cregut mai això. Per aquest motiu, no han parat de lluitar per aconseguir demostrar que algú va assassinar el seu estimat, ja que creuen que no tenia motius per posar fi a la seva vida de forma voluntària.

Els familiars creuen que els indicis que van trobar al domicili quan es van trobar amb el cos s'encaminen més a la possibilitat que Biondo fos assassinat. A més, els hi va resultar estrany que la seva esposa no demanés que s'investigués la seva mort i que en passar només uns dies aparegués a 'Supervivientes' somrient.

Mario Biondo era el marido de Raquel Sánchez Silva.
Raquel Sánchez Silva junt amb el seu espòs, Mario Biondo | Libertad Digital

 

Es plantegen que fos estrangulat

Els investigadors que estaven a càrrec del cas ara han deixat de ser els responsables perquè ha passat a estar en mans de dos nous fiscals a causa de la pressió dels pares de Biondo sobre la justícia italiana. Ambdós han sol·licitat al jutge un incident probatori, és a dir, han demanat reunir-se amb forenses privats contractats per la família perquè en els seus informes se senyala que la mort de l'espòs de la presentadora no es tractaria d'un suïcidi.

Segons informa 'El Comercio', el que es pretén demostrar és que l'home hauria patit un cop al cap i que l'haurien estrangulat. Pel que fa a la possibilitat del suïcidi, creuen que hauria pogut estar preparada per tal de fer veure que era el que realment havia succeït, ja que el cos estava penjant a l'estanteria de casa seva amb un mocador al coll.


Comentaris

envia el comentari