El jutge desestima la demanda de Fonsi Nieto de quedar-se la custòdia del seu fill

Aquest és un pas previ a la sentència definitiva, després de la demanda que el DJ va interposar en contra d'Alba Carrillo

Fonsi Nieto i la seva exparella, Alba Carrillo
Fonsi Nieto i la seva exparella,  Alba Carrillo | Cedida

Alba Carrillo està d'enhorabona! Després de comparèixer el passat mes de gener als jutjats de Collado Villalba, a Madrid, el jutge ha decidit desestimar la petició de mesures cautelars que la seva exparella, Fonsi Nieto, va sol·licitar. Entre les demandes del DJ, es trobava la custòdia del fill que la parella té en comú, segons explica 'Informalia'. 

El magistrat creu que la model sí que protegeix la intimitat del petit, i no cal una intervenció judicial per prohibir-li parlar del menor als mitjans de comunicació, tal com va demanar Nieto. Amb tot, el petit podrà seguir vivint amb la seva mare, com a mínim, fins que se celebri el judici per la custòdia i es dicti sentència. D'aquesta forma, Nieto es queda sense la seva principal demanda, ja que havia sol·licitat la custòdia exclusiva fins que es resolgui el cas. 

Ara, l'exconcursant de 'Supervivientes' respira tranquil·la, tot i que encara caldrà esperar a la sentència definitiva per saber què passarà amb el seu fill.  Nieto va decidir iniciar els tràmits legals després que la seva parella tornés d'Hondures, assegurant que la seva intenció era allunyar-lo de l'exposició mediàtica i de la influència de la seva àvia, Lucía Pariente, perquè creu que és molt negativa. 

Una relació molt difícil

No es tracta de l'únic conflicte que hi ha entre la parella, i que afecta directament el seu fill petit, Lucas. Després que el DJ demanés la custòdia exclusiva del nen, Nieto també va acudir al Defensor del Menor, amb la intenció d'evitar que la model mencionés públicament el seu fill als mitjans. 

Aquest gest també es va convertir en un canvi d'actitud de la model, que va passar a parlar menys del petit, i fins i tot deixar d'ensenyar la seva cara a les xarxes socials, per evitar la seva exposició pública. 

 

"Si los perros no van al cielo, cuando muera quiero ir a donde van ellos". Will Rogers

Una publicación compartida de albacarrillooficial (@albacarrillooficial) el

Una guerra per la custòdia de Lucas

L'expilot fa dos anys que lluita contra la model per la custòdia del seu fill Lucas. Ara mateix, els dos la comparteixen, tot i que la sentència definitiva del cas podria canviar la situació. El DJ fins i tot ha sol·licitat una anàlisi de la vida d'Alba, a més d'una sèrie d'estudis psicològics per valorar la seva situació. En les seves denúncies, Nieto assegura que Alba va prendre algunes decisions sense consultar-lo, comés el cas de l'aparició de Lucas a la final de 'Supervivientes'. 


Comentaris

envia el comentari