El jutge desestima la querella d'Ivonne Reyes i el seu fill contra Eva Zaldívar i la seva filla

La periodista veneçolana considerava que la forma en què s'havien obtingut les proves d'ADN havien vulnerat el dret a la intimitat d'Alejandro
Ivonne Reyes al costat del seu fill en la imatge que ella mateixa ha publicat | El Bloc de Ivonne

 

Ivonne Reyes i el seu fill Alejandro s'han emportat un dur revés judicial que no s'esperaven. I es que el jutge ha desestimat la querella que els dos havien interposat contra Eva Zaldívar i la seva filla, Andrea Navarro, i el detectiu que va aconseguir la prova d'ADN del fill de la periodista venezolana per comprobar si el seu pare era Pepe Navarro.

 

Segons apunta el portal 'Informalia', Eva Zaldívar s'ha mostrat molt satisfeta amb la decisió de la justícia: «No m'esperava una altra cosa». A més, ha revelat que la seva filla també ho sabia: «Se'n va assabentar aquest dimecres». «Ivonne va ratificar la querella amb el seu fill divendres i crec que dimarts vam rebre la notícia de la desestimació», ha afegit

D'aquesta forma, la decisió de la justícia treu la raó a Ivonne Reyes, que va decidir presentar la querella perquè considerava que la forma en què s'havien obtingut les proves d'ADN per comprovar si Pepe Navarro era el pare del seu fill, havien vulnerat el dret a la intimitat d'Alejandro.
 

Imatge d'arxiu d'Eva Zaldívar i la seva filla Andrea | Cedida

 

Haurà de seguir pagant 800 euros al mes

Amb aquesta prova, la filla de Pepe Navarro volia demostrar que el seu pare no era el mateix que el d'Alejandro, tal com assegurava Ivonne Reyes. 

Tot i això, el presentador televisiu, que va preferir mantenir-se al marge en tot moment i no sotmetre a les proves de paternitat per voluntat pròpia, haurà de seguir pagant una pensió de 800 euros mensuals a Alejandro, qui va complir la majoria d'edat l'anterior setmana.

Ivonne al costat del seu fill Alejandro | Jaleos

 

Major d'edat

Alejandro va complir els seus divuit anys a principis d'abril, una data molt senyalada, ja que va arribar a la majoria d'edat. Per això, la seva mare no va escatimar en recursos i li va organitzar una gran festa d'aniversari on entre els convidats van assistir cares conegudes com les de Mónica Hoyos, Kiko Matamoros i la seva dona Makoke o Mónica Martín Luque i Juan Peña, entre molts altres.

 

Com és lògic, qui no va assistir a la celebració va ser Pepe Navarro, que sempre s'ha desentès de les seves funcions com a pare i ha estat Ivonne Reyes qui també ha exercit aquesta funció en la seva vida. Cal destacar, que la periodista veneçolana li va dedicar una emotiva carta al seu fill hores abans del seu aniversari, agraint-li que sigui com és i explicant-li el feliç que li fa tenir-lo com fill.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris