rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Un jutge obliga el marit d'Arantxa Sánchez Vicario a retornar les pertinences de la tenista que es va emportar

Ell continua negant les acusacions
Arantxa Sánchez Vicario i el que va ser el seu marit | 'Libertad Digital'

 

Fa uns dies, tots els mitjans es feien ressò de la notícia que el marit d'Arantxa Sánchez Vicario li havia presentat els papers del divorci a la coneguda tenista. A més, també es va saber que li exigia la custòdia dels seus dos fills, de 7 i 9 anys, i que ja havia abandonat el domicili familiar. És aquí on va sorgir un altre conflicte, ja que sembla que l'home es va emportar tots els objectes de la seva dona, sense donar cap explicació. 

 

Ara, un jutge ha dictaminat que Josep Santacana, el marit de la tenista, haurà de retornar totes les pertinences que es va emportar de la casa familiar, i que podria haver amagat en una nau, propietat de la seva família. Tot això, encara que Santacana va negar en tot moment haver-se emportat res. 

Segons el jutge, Santacana sí que es va emportar objectes de la tenista

Tal com informa el portal 'Informalia', el passat dia 3 de gener Josep Santacana va presentar els papers del divorci a la seva dona, a la vegada que exigia la custòdia dels dos fills que la parella té en comú. En aquest sentit, l'home va al·legar que la tenista se sotmetia a un tractament psicològic, i que no estava capacitada per cuidar-los. 

 

Poc després, se sap que Arantxa va exigir al jutge la devolució de totes les pertinences que, suposadament, Santacana es va emportar, en marxar de la casa familiar. Finalment, va ser el passat 14 de febrer que el jutge va considerar vàlida la demanda de la tenista i, una vegada revisats els documents corresponents, va ordenar al seu exmarit que torni totes les pertinences, en considerar que, efectivament, havia sostret diversos objectes personals a la seva esposa. 

El marit de la tenista continua negant els fets

Tot i aquesta inesperada decisió del jutge, tant l'entorn de Josep Santacana com ell mateix continuen negant les informacions sobre objectes suposadament sostrets de la casa familiar. De fet, asseguren que el marit d'Arantxa Sánchez Vicario no es va endur cap pertinença de la tenista, i que tal sols va agafar allò que era seu. 

 

Un amic de Santacana fins i tot va anar més enllà, i va denunciar que s'havien dit «moltes falsedats i inexactituds», però també va assenyalar que, per ara, Josep no vol fer cap declaració. Amb tot, va revelar una frase que suposadament havia pronunciat el marit de la tenista: «El que m'ha dit és això: 'No és cert que m'hagi emportat res que no sigui meu, i molt menys trofeus'». 

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris