Primer pla de Karina somrient

Karina confirma la boda secreta i deixa tothom sense paraules

La cantant ha reconegut que està molt contenta

Karina és una de les artistes més estimades del nostre país. I així ho demostra el fet que té més de 60.000 seguidors a Instagram.

Avui és notícia per una qüestió sorprenent i inesperada. En concret, perquè ha confirmat que ha tingut lloc un casament al si de la seva família.

Ha confessat que la seva filla gran, Azahara Díaz Llaudes, s'ha casat pel civil amb la seva parella i pare dels seus dos fills, José Carlos i Ana. I ho ha fet de manera discreta, com és ella.

Fotomuntatge de Karina i la seva filla Azahara
Azahara, la filla gran de Karina, s'ha casat | GTRES

 

Karina està contenta pel matrimoni de la seva filla

La cantant, famosa per 'El baúl de los recuerdos', té dues filles. La gran és Azahara, fruit de la relació amb l'actor Carlos Manuel Díaz. I la petita és Rocío, nascuda del matrimoni amb el perruquer Juan Miguel.

Totes dues es mantenen allunyades dels mitjans, però la primogènita s'ha convertit en objectiu de rumors aquests dies. I és que les xerrameques indicaven que s'havia casat. Per aquest motiu, 'El Espanyol' s'ha posat en contacte amb la seva mare, que ha reconegut que és cert.

Pel que sembla, ha revelat que està contenta pel casament, que es va celebra el 8 d'abril a l'Ajuntament de Madrid. Suposadament, uns quants familiars i amics van acompanyar la parella a la cerimònia i després se'n van anar tots junts a un restaurant de la ciutat a celebrar-ho.

En aquest sentit, la mare de la núvia ha explicat que «no són de fer grans festes. Volien fer una cosa petita i reduïda».

Primer pla de Karina en un plató de televisió
Karina ha explicat que el casament ha sigut discrets i amb pocs convidats | GTRES

D'aquesta manera, han pogut, per fi, convertir-se en marit i muller després d'haver hagut d'ajornar el casament per culpa de la pandèmia.

El ja marit es diu Josep Eiriz i és de Cuba, concretament de l'Havana. Ja fa uns quants anys que és parella d'Azahara, amb qui té una relació consolidada i allunyada dels mitjans.

I no només això, sinó que el desembre de 2017 van ser pares per primera vegada, quan va néixer José Carlos. A més, fa uns mesos han tornat a ampliar la família amb l'arribada de la petita Ana.

Karina sap que la seva filla Azahara és molt discreta

Karina és un rostre conegudíssim del nostre país, però les seves filles han preferit mantenir-se fora del boom mediàtic. La gran fa anys que es va decantar per tenir una vida més anònima i allunyada de la fama dels seus pares. D'aquí que en tinguem molt poques dades, com ara que va estudiar a la Universitat Politècnica de Madrid.

El que sí que sabem és que el seu somni és la interpretació, encara que va estar molts anys treballant a Air Europa. Pel que sembla, fins i tot ha arribat a fer de representant de la mateixa Karina. I és que sent que és la fan número u de la de Jaén i la que vetlla millor pels seus interessos.

De la mateixa manera, més d'una vegada s'ha publicat que la jove és una gran defensora de la família. Per aquest motiu, manté una estretíssima relació amb la seva germana, amb la parella d'aquesta i amb el nebot. Així doncs, tot i que Azahara viu a Madrid i Rocío a Castelló, sempre que poden aprofiten per veure's i passar temps juntes.

És més, aquesta unió que tenen és la que els ha portat a aparèixer juntes públicament i, de manera excepcional, en els diferents homenatges que se li han fet a Karina.

▶️ Pillan a David Bustamante con las manos en la masa tras cancelar su último concierto