Karina contradiu a Kiko Hernández i afirma que el seu ex, Juan Miguel, no es troba en estat greu

L'artista ha explicat que l'exconcursant de 'Supervivientes' es troba ingressat per tenir pedres a la vesícula
Karina i Juan Miguel van tenir una filla junts | Catalunyadiari.cat

 

Karina, exdona de Juan Miguel, qui va ser ingressat a l'Hospital de Castelló el dimarts, 12 de desembre, ha desmentit les paraules de Kiko Hernández, qui va assegurar que el perruquer es trobava en estat greu, després de patir una pancreatitis. La cantant ha reaccionat a les frases del col·laborador de 'Sálvame', negant que l'estat de Juan Miguel fos greu, si no que el que tenia eren unes pedres a la vesícula

Segons les fonts de les quals disposava Kiko Hernández, l'exmarit de Karina havia de ser intervingut durant el dia d'avui, 14 de desembre, havent de passar pel quiròfan, per tal de solucionar el problema que li havia produït una perforació a la vesícula. 

 

Per la seva part, Karina ha reiterat que l'estat del pare de la seva filla no és de gravetat. A més, Juan Miguel es troba en les millors mans possibles, doncs és precisament la seva filla, infermera de l'hospital, qui està pendent d'ell en tot moment. De la mateixa manera, s'ha confirmat que en els pròxims dies continuaran realitzant-li proves per determinar el tractament més eficaç.

 

La cantant també s'ha mostrat sorpresa per les afirmacions de Kiko Hernández, qui assegura que es va posar en contacte amb ella per preguntar-li sobre la situació i que no ha compartit el que Karina li va explicar. «Tu creus que si ell estigués ingressat per una cosa més greu, jo no estaria en camí amb ell?», va expressar, notablement molesta. 

Ensurt després d'una important pèrdua

L'ensurt que ha donat Juan Miguel, amb la seva malaltia, ve tot just després d'un primer cop que va patir Karina. Fa tan sols uns dies, es confirmava la mort de Tony Luz, qui fora el primer marit de la cantant. Sobre ell, va reconèixer que havia estat una part «molt important» d'ella. «El Tony i jo hem viscut coses molt importants i moltes satisfaccions personals», afegia, recordant la seva primera història d'amor.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris