Karmele Marchante en una imagen de archivo.

Karmele explica el que no es veu de 'Sálvame' i posa el programa a la palestra

La periodista ha malparlat contra els seus antics companys

Fa força temps que Karmele Marchante no està present en els platós de televisió. La que va ser col·laboradora de 'Sálvame' va gaudir d'una gran popularitat que fins i tot gairebé la porta a representar Espanya a Eurovisió. 

La periodista va ser una de les poques que es va mantenir fidel a 'Sálvame' des del principi de el programa de manera que coneix molts dels secrets del programa i dels seus personatges habituals. De fet, Karmele va ser una de les tertulianes més importants de la cadena fins que d'un dia per l'altre va decidir marxar-se de l'espai televisiu de referència en el món del cor i dels famosos.

Encara a dia d'avui, Karmele guarda records i anècdotes del programa que ha decidit fer públiques, potser coincidint amb la secció de Jorge Javier Vázquez a la revista 'Lecturas' d'aquest dimecres on titllava a Marchante de ser «la persona més egoïsta que conec».

Després d'uns anys apartada de l'univers 'Sálvame', la popular col·laboradora ha tornat a carregar durament contra el programa de Telecinco així com de tots els seus integrants. La periodista no s'ha assegut en cap plató per parlar malament d'ells, sinó que ho ha fet a través de les seves xarxes socials.

«Em fa molt fàstic que la gentussa de 'Sálvame' segueixi parlant de mi. Ahir el maltractador misogin Jorge Javier; abans el comprador de criatures i inventor de malalties, condemnat pel Tribunal Suprem. Per què aquesta obsessió? La meva vida recorre camins professionals diferents », ha dit l'ex col·laboradora de el programa.

Karmele destrossa 'Sálvame'

Per si aquestes paraules fossin poques, Karmele ha seguit atacant durament. «Mai li vaig fer la pilota al nan psicòpata, com exigeix. Mai em vaig doblegar en aquest pou de maltractament, assetjament escolar i mentides. Em vaig deixar anar, sóc feliç, escric de política, treballo a TV3. A què ve aquesta obsessió malaltissa? Deixeu-me en pau, colla miserable d'ignorants », ha afegit la periodista.

Aquesta ira en forma de publicació a les xarxes socials li pot resultar molt cara a Karmele, ja que les següents paraules realment són molt fortes i plagades d'acusacions: «Si segueixen parlant de mi, escric tot el que vaig viure: carreres de drogues a lavabos i camerinos, alcohol, mentides no informatives, ordres de la direcció per desvirtuar successos per a major audiència, nepotisme, endogàmies amoroses per col·locar parelles,  baralles per la publicitat », ha tancat l'ex col·laboradora de Telecinco.