IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Karmele Marchante denuncia haver patit abusos a 'Sálvame'

La extertuliana «no perdona» los ataques sufridos por Paz Padilla

La periodista catalana, Karmele Machante, plorant al plató de 'Sálvame'.
Imatge d'arxiu de Karmele Machante. | Telecinco

Des que l'excol·laboradora de Telecinco, Karmele Marchante, denunciés l'«assetjament, violència de gènere i vexacions» que va patir durant el període en què va estar treballant al programa de 'Sálvame', la imatge pública de la periodista ha desaparegut completament. 

Tanmateix, cal recordar que l'any passat, Karmele va patir una emboscada, quan va tornar al plató de 'Sálvame' per denunciar la situació que havia patit durant anys, i es va acabar convertint en el centre de totes les crítiques.

Mesos més tard, la presentadora Paz Padilla va voler demanar disculpes a totes aquelles persones que havia ferit durant el seu pas pel programa, entre les quals es trobava Karmele. «Vull demanar perdó. Feia preguntes que sabia que feien mal», va dir la presentadora, deixant tothom amb la boca oberta. 

Karmele «no perdona» l'equip de 'Sálvame'

Karmele Marchante carga contra sus antiguos compañeros
Imatge d'arxiu de Karmele Marchante.| Twitter

 

Fa uns dies, i mitjançant una publicació al seu compte de Twitter, Karmele es pronunciava sobre aquestes disculpes de Padilla i deia que «no la perdono. Ni a la resta». L'excol·laboradora assegurava que els maltractaments que va rebre van ser «en convivència amb la direcció».

«Assetjar, humiliar, maltractar, gaudir fent mal, bullying, un director grapejant-me, ficant mà, tocant pits…», escrivia la periodista a la xarxa social, concloent amb un contundent «jo no perdono».

Els seus excompanys no creuen les paraules de Karmele

Des de ‘Informalia’ asseguren haver parlat amb col·laboradors de ‘Sálvame’, els quals consideren que «Karmele és i ha estat sempre una persona molt rara». En aquest sentit, rebutgen que existís qualsevol tipus d'assetjament sexual sobre ella, doncs tot el que pogués passar al plató va ser «consentit per tots».

«El dels tocaments no crec que sigui cert», afegeixen els membres del programa de Telecinco, que consideren que segur que no va ser «de la manera en què ho explica Karmele». Malgrat això, sí que reconeixen «les pressions perquè traguéssim assumptes de la vida íntima que arribaven a extrems impensables».


Comentaris

envia el comentari