Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

A Karmele Marchante li sembla «estranya» la polèmica decisió de Leticia Dolera

La catalana ha tornat a Antena 3 per parlar sobre el seu nou llibre i deixar clara la seva postura respecte l’exclusió d’Aina Clotet per estar embarassada

Karmele Marchante.Karmele Marchante ha opinat sobre la polèmica entre Leticia Dolera i Aina Clotet  | Cedida

 

Karmele Marchante ha reaparegut després de no saber res d’ella en un parell d’anys. D’ençà que la periodista catalana va deixar el seu treball com a col·laboradora de ‘Sálvame’ no se l’havia tornat a veure fins ara a Antena 3 per parlar sobre el seu nou llibre ‘Puta no se nace’ al programa de Susana Griso, ‘Espejo Público’.

Durant l’entrevista entre ambdues periodistes, la catalana ha explicat a la presentadora que ha estat viatjant per Nigeria per poder  conèixer de ben a prop tot el món de la prostitució. En el temps que ha estat vivint al país africà, Karmele ha viscut als camps de concentració i ha compartit el seu dia a dia amb dones que són prostituïdes per màfies i com aquestes comercialitzen amb elles.

La prostitució a Nigèria i Espanya

Karmele Marchante ha assegurat que cap ONG espanyola va voler ajudar-la  i, per tant, va haver de posar-se en contacte amb una ONG anglesa per poder posar en marxa el seu projecte que, a més de la de Nigèria, també ha investigat la prostitució a Espanya on les dones no són les que decideixen vendre el seu cos, al contrari, hi ha tot un negoci pel qual s’arriba a pagar milers d’euros.

Leticia Dolera y Aida Clotet
Leticia Dolera ha exlòs Aida Clotet de la sèrie 'Déjate llevar' per estar embarassada | Catalunyadiari.cat

 

Molta gent coneix la periodista catalana per les seves col·laboracions als programes del cor com ‘Tómbola’ o, sobretot, ‘Sálvame’, però el que poca gent sap és que la seva carrera també engloba tot un món d’investigació i reportatges, a més a més de ser tota una fervent feminista.

Polèmica per la decisió de Leticia Dolera

Per aquesta última raó, Karmele ha donat la seva opinió respecte a tota la polèmica que ha generat l’exclusió d’Aina Clotet de ‘Déjate Llevar’ pel seu embaràs. Una sèrie de caràcter feminista que està dirigida per  Leticia Dolera  qui  ha decidit no comptar amb l’actriu catalana, una decisió que a la periodista li «sembla estrany», ja que totes dues pertanyen al grup feminista ‘El Club de las 25’ i no pot jutjar perquè tant Aina Clotet com Leticia Dolera tenen els seus propis arguments.

L’actriu catalana ha donat a entendre que el seu acomiadament es deu al fet que està embarassada de cinc mesos i va ser la mateixa Leticia Dolera qui li va comunicar la decisió. Una que  contradiu les seves declaracions respecte a la  igualtat entre homes i dones i que, a més, Dolera sempre ha criticat que  les actrius hagin de «sacrificar» el seu cos per un paper, sent sempre tractades com un objecte.