Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Karmele Marchante

Karmele Marchante revela per sorpresa que el seu xicot va morir fa poc

Karmele Marchante s'ha sincerat

Feia temps que  Karmele Marchante estava en silenci i allunyada del focus mediàtic. Tot i això, la periodista per fi ha fet el pas de parlar sobre un dels moments més dolorosos de la seva vida.

Al seu nou llibre, Marchante se sincera a l'hora de recordar la mort de la seva parella fa tot just un any. Feia poc temps que la parella sortia junta, però segons expliquen, Karmele estava molt enamorada d'aquell misteriós home.

«Karmele estava molt enamorada, ella pensava que era un amor per a tota la vida, i aquest adeu tan prematur li va provocar una profunda tristesa», asseguren els que la coneixen.

Foto de Karmele Marchante.
Karmele Marchante ha parlat sobre la tràgica mort la seva parella. | GTRES
 

El xicot de la periodista moria a causa d'un infart fulminant de cor, i per això el perdia de la manera més tràgica possible. Poc donada a parlar de la seva vida privada, Karmele explica els seus secrets més profunds en aquest nou llibre que promet deixar sense paraules els seus seguidors.

I no només a ells, sinó també als que van ser els seus companys de professió, que qualifica de «púrria».

Fa temps que Marchante va declarar la guerra als col·laboradors de Sálvame. De fet, els menysprea per com la van tractar al passat.

Encara més, exigia que no tornessin a anomenar-la en cap dels programes de Telecinco. Els qualificatius van des de «comprador de ventres», referint-se a Kiko Hernández, a «nan que presenta» quan parla de Jorge Javier Vázquez.

La guerra declarada de Karmele Marchante contra Sálvame

«M'estan anomenant constantment. L'última vegada que 'el comprador de ventres' em va anomenar va ser d'una manera denigrant, escatològica, horrible...», es lamentava.

«No content amb això, aquest home m'assetja. Publicaré els tuits, que els he de trobar, que m'ha enviat. Són vexatoris i el pitjor que et puguis imaginar», acusava d'aquesta manera el tertulià.

«El súmmum ha estat que el nan aquest, el que presenta, va i em torna a anomenar sense que tingués res a veure a Lecturas, posant-me verda...», prosseguia carregant contra Vázquez.

Justament per això decidia llançar-los una amenaça que està disposada a complir. «Ara la meva amenaça és ferma. Si no deixen de parlar de mi, escriuré els meus quatre o cinc anys a Sálvame i tot el que jo he vist i viscut, que és molt», advertia implacable.

Imatge de Karmele Marchante.
Karmele ha canviat el seu estil de vida, per continua reivindicant les causes socials. | GTRES
 

«Drogues, alcohol, diners, nepotisme, col·locació de xicotes i xicots per fer apujar els diners, la seva cotització, el que la redacció opina del que hi ha allà baix, etc.», sentenciava. «Espero que no parlin més de mi. Només vull que deixin d'esmentar-me, però no tinc ni idea del que faran».

Karmele assegura que no té por perquè diu la veritat. «Jo vaig jurar que no tornaria a entrar a Mediaset, vaig dir que mai més. Els he dit que no a tot perquè jo no vull tornar-hi», afegia.

La periodista continua exercint la seva professió lluny de la televisió i, sobretot, de Sálvame. Per això se sent més feliç que mai per poder dedicar-se a una cosa que l'apassiona.

Ara, amb la publicació del seu llibre, Marchante torna a ser al punt de mira. I és que parlarà sense por sobre altres episodis transcendentals de la seva vida. Per exemple, sobre la seva orientació sexual, els seus matrimonis i també sobre la seva proximitat amb el món de la droga.

«Aquí teniu tota la informació sobre la sortida del meu pròxim llibre. Molts petons, amistats estimades. I si us ve de gust, podeu passar-vos!», compartia emocionada a les seves xarxes socials.