IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Karmele utilitza les xarxes per aplaudir la quarta república catalana

«Visca Catalunya Lliure!» Deia una de les imatges que ha publicat

  

La declaració de la independència catalana ha tingut lloc avui, dia 27 d'octubre, durant un ple extraordinari del parlament català i ja s'han donat a conèixer els primers comunicats oficials per part dels EUA, Alemanya i França. Tot i això, els líders polítics europeus i els Estats Units no han estat els únics que han volgut donar el seu punt de vista sobre la polèmica situació catalana. Moltes persones estan utilitzant les xarxes socials per posicionar-se, entre elles, fins i tot, hi ha gent coneguda com Karmele Marchante.  

A les seves xarxes socials es defineix a ella mateixa com a independentista i en elles es pot veure amb relativa freqüència tot tipus de publicacions comentant la causa catalana i el seu desig perquè es faci realitat. Avui, justament, sembla que les demandes independentistes s'han complert i s'ha inaugurat, almenys per part del govern català, la quarta república de Catalunya. Per celebrar-ho, Karmele ha decidit publicar dos tuits en els quals es pot veure la seva alegria pel que ha passat i les seves ganes de reivindicar l'estatus actual dels catalans. Així, en una imatge publicava: «Visca Catalunya Lliure!» i en l'altra «Bon dia República!».

Arran d'aquestes publicacions les xarxes s'han dividit entre els que estan d'acord amb ella i els que no, encara que no han estat pocs els que han aprofitat per carregar contra ella. Irònicament, sorprèn les grans diferències entre Karmele i Kiko Matamoros, qui també ha volgut aprofitar l'espai per opinar, però en el seu cas ha volgut centrar-se en la mala decisió del govern català i criticar la proclamació d'independència. A continuació algunes de les respostes que Karmele ha rebut per les seves publicacions.


Comentaris

envia el comentari