La concursant de 'La isla de las tentaciones' que va ser parella de Neymar

La model es rodeja de moltes figures famoses del món de l'esport

El programa de Mediaset ‘La isla de la tentaciones’ està esdevenint un èxit total tant a la televisió com a les xarxes, on es comença a investigar el passat dels participants, que no serien tan anònims com un es podria pensar. Precisament gràcies a les xarxes socials, hem esbrinat que una de les ‘temptadores’ de l’illa dels nois, la russa Katerina, que està convertint-se en protagonista gràcies al seu ‘feeling’ amb Gonzalo Montoya, tindria un passat amorós compartit amb un futbolista d’elit: Neymar.

 

Es relaciona amb futbolistes i esportistes

La noia no ha perdut al temps, i tot i tenir només 21 anys, ja ha mantingut relacions sentimentals amb diversos personatges famosos, com un dels integrants del grup de música ‘Gemeliers’ o el futbolista Neymar. Una relació, aquesta última, que no amagaven per a res i que era coneguda en els seus respectius cercles d’amistats, ja que Neymar i Katerina van assistir junts en nombroses ocasions a festes i esdeveniments. Així doncs, a l’Instagram de la ‘temptadora’ es troben els rastres d'aquella relació, amb diverses instantànies d’aquella època, en què apareix molt somrient al costat de Neymar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy birthday love

Una publicación compartida de Katerina Safarova (@kat_safarova) el

 

El que no van transcendir van ser els motius reals de la ruptura entre la parella, ja que en aquella època tampoc era famosa ni va ser prou important la seva relació perquè aparegués a les revistes del cor.

A banda d’això, pel que es veu, a Katerina li agrada rodejar-se de persones famoses del món de l’esport, ja que se segueix mútuament a les xarxes amb el futbolista italià Marco Verratti, el pilot de motociclisme Fabio Quartararo o el surfista Gabriel Medina, així que, si finalment no acaba amb Gonzalo Montoya, no seria d’estranyar veure-la pròximament amb algun d’aquests esportistes d’èxit.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari