Kevin Roldán, denunciat per maltractaments i abusos sexuals

El cantant colombià de reggaeton ha estat detingut per tres presumptes delictes d'abús contra la seva parella sentimental

Kevin Roldán
Kevin Roldán | RADIO MODA

El cantant de reggaeton Kevin Roldán està immers en un escàndol per tres presumptes delictes contra la seva parella. La setmana passada, el cantant colombià era detingut i dut a presó després que la seva parella sentimental l’acusés de maltractaments, abús sexual i retenció il·legal.

Ara mateix es troba en llibertat

Segons informaven els mitjans de comunicació, la noia en qüestió va explicar en detall el que hauria estat un abús físic i psicològic continuat en el temps, fins al punt que el cantant l’hauria mantinguda retinguda a casa sense possibilitat de sortir al carrer.

Kevin Roldán en un dels seus concerts
Kevin Roldán en un dels seus concerts | El Caribe

 

Malgrat ser detingut, gràcies a l’apel·lació del seu advocat va poder sortir en llibertat de seguida, tot i que de moment té totalment prohibit apropar-se a la víctima.

L’informe del cas detallava els motius que havien enviat el cantant a la presó: «Li pegava sistemàticament, la mantenia tancada a la seva pròpia casa i ordenava els vigilants i els escoltes que no la deixessin sortir ni li permetessin rebre visites». La víctima també va declarar que havia mantingut relacions sexuals amb ella en contra de la seva voluntat.

Ja compta amb antecedents

No és el primer cop que el cantant colombià és detingut per aquesta classe de delictes. Anteriorment, concretament l’any 2015, el van arrestar per pegar una model en una discoteca; posteriorment, durant l'any 2018, va ser denunciat per dues noies menors d’edat per regalar entrades a canvi de favors sexuals.

D’on surt Kevin Roldán?

Kevin Roldán és un cantant de reggaeton conegut per cançons com «Nadie como tú», «Salgamos», «Si no te enamoras» o «Me gustas». Nascut a Colòmbia fa 25 anys, va començar a ser conegut arran de la invitació que li va fer el jugador del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo, perquè anés a cantar en una festa privada de l’equip.

Kevin Roldán amb Cristinano Ronaldo i James Rodríguez
Kevin Roldán amb Cristinano Ronaldo i James Rodríguez | ABC

 

Posteriorment, el món de l’esport es va escandalitzar a causa d'unes filtracions que hauria fet el mateix cantant sobre què va passar durant la festa.

Actualment està en plena efervescència artística i comença a despuntar gràcies a col·laboracions amb artistes coneguts internacionalment com Daddy Yankee, Nicky Jam, Maluma o Tito el Bambino.


Comentaris

envia el comentari