rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kike Calleja passa uns dies a la platja amb Paz Padilla a Cadis

El reporter ha estat descansant a Andalusia
Kike Calleja | Cotilleo

 

Tal com informa 'Cotilleo', Kike Calleja és un dels reporters més atractius de Telecinco, i ara està de vacances passant uns fantàstics dies de platja. Darrerament, ha cridat l'atenció l'especial relació que té amb Terelu Campos. Mentre ella segueix als platós de 'Sálvame Diario' i 'Made in Spain', el co-autor del llibre de Terelu passa uns dies de platja al costat d'una altra presentadora del mateix programa, Paz Padilla. El reporter ha passat un magnífic dia a Cadis al costat de la humorista. Tots dos ho han passat d'allò més bé amb més amics fent esports aquàtics com caiac i compartint fotografies a les seves xarxes socials. Abans d'això, Kike va estar uns dies a Màlaga amb la família Campos.

 

 

Kike Calleja i Paz Padilla gaudeixen de l'estiu | Cotilleo

 

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris