Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Bertín Osborne i el seu fill

Kike Osborne, el fill de Bertín que està a punt de viure una cosa històrica

Kike Osborne té moltes ganes que arribi aquest moment

Kike Osborne, el fill gran de Bertín Osborne i de la model Fabiola Martínez, ja és tot un homenet. La veritat és que el jove està a punt de celebrar un aniversari que per a ell és molt especial.

Kike Osborne és un jove que des que va néixer ha tingut el màxim suport dels seus pares. I és que ho han donat tot per ell, malgrat la malaltia que pateix des que va néixer. És cert que els seus pares estan separats, però l'afecte que li professen tots dos i el seu germà Carlos, el fan un noi molt alegre.

Ara, al jove li queden pocs dies de fer els 16 anys, una data marcada al calendari per a ell. Serà, més concretament, dimarts que ve, 31 de gener, quan bufi les espelmes i la seva mare n'ha parlat amb els companys d'Europa Press.

Kike Osborne, emocionat perquè celebrarà un dia especial

Fabiola Martínez, que mai defuig els companys de premsa quan li pregunten per la seva vida més personal, ho ha tornat a fer. Ha xerrat sense problemes sobre el jove i sobre com està vivint aquest principi d'any 2023.

Imatge de Bertín Osborne amb el seu fill Kike
Kike Osborne farà 16 anys l'últim dia de gener | CEDIDA

La model veneçolana ha estat molt sincera a l'hora de parlar del seu fill gran, Kike Osborne. «El 31 de gener en fa 16 i està supergran. Està fet un murri per a algunes coses, en d'altres continua semblant una mica infantil, però s'assabenta de tot», ha començat.

«Jo crec que si Kike tingués més possibilitats d'expressar-se oralment, ens deixaria a tots amb la boca oberta perquè aquest caparró té molt», ha sostingut fa unes hores.

D'altra banda, Fabiola ha estat més clara que mai sobre la preocupació que tenen ella i el seu exmarit, Bertín. «Si per a alguna cosa ens ha servit tot el que hem après a la fundació, ha estat per a aquesta por que de vegades no pots evitar», ha exposat.

Kike Osborne farà 16 anys el pròxim 31 de gener

«És aquí i és natural per a uns pares, però si vas posant solucions, cada cop sents més tranquil·litat. A més, hi ha mesures i recursos legals que et permeten tenir més o menys organitzat el futur de la persona amb discapacitat», ha dit Fabiola.

Foto de Fabiola Martínez en un esdeveniment solidari.
Fabiola Martínez ha parlat del seu fill Kike Osborne, que farà 16 anys d'aquí a uns dies | GTRES

A més de referir-se al seu fill, Fabiola no ha tingut cap problema a parlar dels aspectes més personals de la seva vida. Un d'ells ha estat el seu estat civil, que ja és un tema recurrent als reporters de premsa quan poden entrevistar-la.

«Jo. molt bé, estic tranquil·la. M'ho vas preguntar fa un parell de dies i no em vaig poder estendre gaire. Però és que no necessito això que vosaltres voleu de si hi ha una parella. Si estic oberta a l'amor o tancada a l'amor... ni oberta ni tancada, les coses arriben. Un no pot buscar i no sento que tingui la necessitat d'omplir cap espai de la meva vida», ha confessat.

Fabiola, farta que li preguntin pel pare dels seus fills

Alhora, la mare de Kike Osborne ha estat contundent sobre un assumpte, i és que està farta que sempre li preguntin per Bertín. Amb l'andalús, la seva relació és cordial pel bé dels seus fills, però aquest tema el vol deixar aquí.

«Forma part de la meva vida i formarà part de la meva vida fins al dia que no hi siguem cap dels dos. L'amor d'home i dona continua. L'amor de dues persones que han viscut tantes coses, que han format una família, aquest hi és», ha aclarit malgrat tot.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp