Kiko Hernández afirma que tornaria a ser pare en un any

El col·laborador de ‘Sálvame’ ja s'ha reincorporat a la feina
Kiko Hernández i Jorge Javier Vázquez passejant junts uns carrets de nadó. | Telecinco

 

Kiko Hernández ha tornat a 'Sálvame' un mes després d'aconseguir portar a Espanya les seves filles Jimena i Abril. Fa tres mesos, el col·laborador va haver d'abandonar el programa a causa del naixement prematur de les nenes, però ja ha tornat, i amb una gran sorpresa. Kiko, al costat de Jorge Javier Vázquez, ha arribat al plató de 'Sálvame' amb dos carrets de bebè. Segons el portal ‘Bekia’, mentre anaven xerrant sobre el que pitjor portava de la paternitat, Hernández va assegurar que no hi havia res de dolent: «He vist molta gent que diu que et canvia la vida, però a millor, no hi ha res dolent», mentre recordava que ahir les seves bessones complien tres mesos.

«Jimena és més bonica, tot i que l'altra és molt maca també, és molt eixerida. Afortunadament, cap s'assembla a mi, tot i que a Abril ja li ha sortit la dent». El pediatre va recomanar al col·laborador que les seves filles sortissin el mínim al carrer, perquè van néixer amb 6 mesos i 3 setmanes: «fa dues setmanes que havien d'haver nascut», afirmava Hernández. Recordant els mals moments que va passar, assegura que no és res comparat amb la satisfacció de tenir-les amb ell, i que repetiria en un any.

 

«Ho hem passat molt malament, però ho tornaria a repetir l'any que ve, ho tornaria a fer. Si l'any que ve vull tornar a ser pare, no ho sé encara. És el més gran que m'ha regalat la vida. M'ho ha dit la meva mare: 'Això és el més bonic que has fet en la teva vida'», explicava. Actualment a Kiko no li interessa tenir parella per compartir la paternitat: «El procés el vaig iniciar sol i ara mateix estic molt bé així i amb les meves dues nenes». L'únic suport que necessita és el de la seva mare, que pràcticament viu amb ell per ajudar-lo a cuidar de les nenes.