IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Hernández a Anabel Pantoja: «Quina poca vergonya que tens»

El col·laborador assegura tenir escrits on la tertuliana critica 'Sálvame'

Kiko Hernández ha cargado duramente contra su compañera Anabel Pantoja
Kiko Hernández ha carregat contra Anabel Pantoja | Telecinco

«A tu, Anabel Pantoja, que t'han donat l'oportunitat d'estar aquí, quina poca vergonya que tens». Amb aquesta contundència es referia Kiko Hernández a la seva companya de 'Sálvame'. La neboda d'Isabel Pantoja, que no era a plató, va ser durament atacada en l'últim programa.

«Si vols deixar aquest programa, deixa'l, però no facis el que estàs fent», insistia el col·laborador. Ho feia amb la mirada de sorpresa de tots els seus companys, que no podien creure l'escena que estaven presenciant. Kiko, per la seva banda, no oferia detalls concrets de què estava succeint.

Anabel Pantoja critica 'Sálvame'

Kiko Hernández y Anabel Pantoja
Kiko Hernández i Anabel Pantoja | Telecinco

Tot i que no va dir concretament quin problema tenia amb Anabel Pantoja, Kiko Hernández va deixar ben clar què l'havia molestat. «No vagis escrivint el que vas escrivint de les teves intervencions en aquest programa i no vagis dient el que et sembla aquest programa», exigia.

Així, Kiko evidenciava que el seu problema amb la tertuliana residia en certs comentaris que hauria publicat a les xarxes socials criticant el format de Telecinco. El presentador va decidir no fer públic els escrits, de moment, però va assegurar tenir-los a la seva disposició en qualsevol moment.

«Pots esborrar el que vulguis, perquè ho tinc tot guardat», insistia Kiko Hernández. «Si et fa fàstic, vergonya o avorriment aquest programa, el que pots fer és quedar-te amb la teva 'tita' a casa teva». Finalment, va amenaçar-la que «el pròxim dia, quan vinguis aquí, t'ho diré».

Mila Ximénez s'uneix als atacs a Anabel Pantoja

Davant la mirada de sorpresa dels altres membres de plató, Mila Ximénez va agafar torn i va demostrar que ella també sabia a què s'estava referint Kiko Hernández. Per això, no va dubtar en continuar amb la càrrega contra la neboda d'Isabel Pantoja.

«A mi el que em faria vergonya, que no sé si tornarà més, és ser tan covard i tenir tanta por a la 'mainadera prodigiosa'», va etzibar la tertuliana. Per això, va afegir que, davant les publicacions d'Anabel Pantoja, en poder de 'Sálvame', «et defensarà qui jo et digui».


Comentaris

envia el comentari