IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Hernández assegura a 'Sálvame' que Ares Teixidó no pot pagar el lloguer

La catalana estaria patint una greu situació econòmica, sense treball ni diners, i aquesta seria la raó per la qual ha concedit la polèmica entrevista a 'Lecturas'

Ares Teixidó no pot pagar el lloguer del seu pis, segons Kiko Hernández
Ares Teixidó no pot pagar el lloguer del seu pis, segons Kiko Hernández | Telecinco

Ares Teixidó continua sent notícia gràcies a David Bustamante, però ara ho és pels problemes econòmics que estaria patint. Segons ha explicat Kiko Hernández a ‘Sálvame’, la catalana hauria marxat del pis on vivia perquè no pot pagar el lloguer, i s’hauria mudat a una zona de la ciutat de Barcelona molt més assequible.

Fa uns dies que Ares Teixidó es va sincerar en una entrevista que va concedir a la revista ‘Lecturas’ on va parlar sobre la relació de vuit mesos que va mantenir amb el cantant, però ha causat molta controvèrsia i debat, sobretot entre els col·laboradors de ‘Sálvame’. La periodista Laura Fa ha assegurat que res del que va explicar Teixidó és cert, perquè la relació amb el cantant no va arribar mai a un punt seriós. A més, ha insistit que David Bustamante no s'esperava la presentadora que parlés sobre la seva relació.

Ares Teixidó no estaria travessant una de les seves millors etapes econòmiques
Ares Teixidó no estaria travessant una de les seves millors etapes econòmiques | La Sexta

 

Els problemes econòmics d’Ares Teixidó

En la seva entrevista, la catalana va revelar els detalls més desconeguts de la seva relació amb David Bustamante. Una decisió que ni el mateix cantant, ni els col·laboradors del programa de Telecinco han entès, tenint en compte que els dos van amagar-se durant molt de temps de la premsa. 

En aquest sentit, Kiko Hernández ha volgut donar algunes pistes a ‘Sálvame’ sobre els motius de la decisió d'Ares Teixidó de concedir una entrevista, assegurant que «ara mateix no té absolutament res, ni diners ni treball». En definitiva, sembla que la catalana va veure amb l’entrevista a ‘Lecturas’ una «oportunitat òptima» per dir «ara parlaré». 

Obligada a buscar-se una nova casa

Kiko Hernández parla sobre la situació econòmica d'Ares Teixidó
Kiko Hernández parlant sobre la situació econòmica d'Ares Teixidó | Telecinco  

Hernández també ha revelat que Teixidó fa dues o tres setmanes va haver de marxar del seu pis perquè «no podia pagar el lloguer mensual» a causa de la seva greu situació econòmica. A més, la presentadora «s'ha traslladat a un pis molt més assequible» de la ciutat de Barcelona. En aquest sentit, el col·laborador ha insistit que, abans, no vivia en una zona gaire cara, però ara sí que s’ha mudat a una «zona més econòmica» als afores de la capital catalana.


Comentaris

envia el comentari