Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge en primer pla de Kiko Hernández seriós en vestit negre, Antonio Tejado seriós en jersei verd i un emoji amb una cremallera a la boca

Kiko Hernández confessa per què fa anys que no parla amb Antonio Tejado

Kiko Hernández revela els veritables motius pels quals va decidir trencar la seva amistat amb Antonio Tejado

El conegut col·laborador de televisió Kiko Hernández torna a ser notícia arran d'una revelació que ha donat a Ni que fuéramos. Com és habitual al col·laborador, ha donat una primícia d'un dels personatges del moment, Antonio Tejado.

Kiko ha confessat la raó per la qual fa anys que no parla amb Antonio Tejado. Es coneix que tots dos compartien una gran amistat durant molts anys. No obstant això, de la nit al dia se'ls va deixar de veure junts. A més, mai no es van pronunciar sobre el motiu d'aquest distanciament.

Aquesta ruptura va generar un gran enrenou al món del cor. Per això, aquesta revelació de Kiko Hernández promet fer parlar molt.

Captura de Kiko Hernández a 'Ni que fuéramos'
Kiko Hernández confessa el motiu del seu distanciament amb Antonio Tejado | Canal Quickie, TEN TV

Kiko Hernández revela perquè va trencar la seva amistat amb Antonio Tejado

Al principi, Kiko i Antonio compartien una sòlida amistat. Tots dos es defensaven mútuament en diverses polèmiques mediàtiques, i Kiko, en particular, va mostrar el seu suport a Antonio durant el conflicte amb Chayo Mohedano.

Tot i això, amb el pas del temps, la relació es va refredar significativament, i finalment es va trencar de forma definitiva.

La gota que va fer vessar el got per a Kiko van ser diversos comportaments d'Antonio que no va poder tolerar. Els missatges ofensius que Antonio va enviar i després va esborrar el dia que Kiko va anunciar el casament van acabar de segellar el destí de la seva amistat.

Recentment, Kiko Hernández va explicar a Ni que fuéramos el que va passar amb aquests missatges que Antonio va enviar i posteriorment va esborrar.

Captura de Kiko Hernández en el seu regés a Ni que fuéramos
Les veritables raons de la ruptura entre Kiko Hernández i Antonio Tejado | Canal Quickie

"A mi no m'ha trucat, però em va enviar set missatges i els va esborrar al minut, a la tarda, el dia que vaig anunciar jo que em casava", va relatar Kiko.

Aquesta actitud va deixar una marca a Kiko, que sospitava que el contingut d'aquests missatges eren “dolents”.

La relació va acabar de trencar-se en aquell moment. Kiko va afegir: "Jo el defensava amb el tema de Chayo, però després vaig veure que tenia molt de perill i em vaig allunyar. Com que en aquell moment es deia que ell tenia relacions amb nois i jo li preguntava, crec que eren dolents".

El distanciament entre Kiko Hernández i Antonio Tejado sembla que és irreversible. Les diferències en el seu comportament i els insults reiterats han deixat una empremta inesborrable en la relació.

La revelació de Kiko ha exposat la realitat d'una amistat que es va afeblir per actituds i accions que no podien ser perdonades.

A més, implicació en un robatori amb violència a casa de la seva tia María del Monte per part d'Antonio fan impossible un retrobament.

Kiko Hernández revela el nom despectiu amb què Antonio Tejado es referia a la seva tia

Un altre punt de fricció va ser com tractava Antonio Tejado gent molt propera a ell. Kiko va observar un tracte sospitós quan aquestes persones no hi eren.

Sense anar més lluny, una de les vegades que més li va xocar va ser quan parlava en forma despectiva de la seva tieta, María del Monte.

Segons Kiko Hernández, Antonio no parava d'insultar-la, tractant-la com si fos “un col·lega de tota la vida”.

Muntatge d'Antonio Tejado seriós amb una camisa de quadres i María del Monte somrient amb un mocador al coll de colors
El malnom despectiu que feia servir Antonio Tejado per referir-se a María del Monte | catalunyadiari.com, Mediaset, GTRES

Per si no n'hi hagués prou, li trucava per un malnom visiblement pejoratiu. "Deia si havia vist Súper Mario Bros, perquè així li trucava. Diu que s'assembla", va explicar Kiko.

Kiko, igual que la resta de col·laboradors de Ni que fuéramos, va mostrar el seu malestar davant aquest gest de menyspreu.