Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Flores seria a la presentació de Vive App

La confessió de Kiko Hernández sobre Olga Moreno que Rocío Flores no oblida

Kiko Hernández és conscient que Ro Flores té les seves paraules molt presents

Kiko Hernández va deixar grans titulars en la seva etapa de col·laborador de 'Sálvame', entre altres, els relacionats amb la família Flores. De tots és coneguda la seva amistat amb Rocío Carrasco, fet que deixava clara la seva posició a l'enfrontament mediàtic entre les dues parts. Així hi va haver una cosa que va explicar Kiko en exclusiva i que, avui dia, la mateixa Rocío Flores segueix tenint present.

Kiko aprofitava la seva presència al desaparegut magazín de Telecincoper pujar al 'pulpillo' i alçar la veu. El col·laborador avançava que donaria una exclusiva sobre la família Flores i també enviar un missatge a la filla d'Antonio David. «S'adonaran vostès de la presa de pèl, a veure què respons a això», anunciava.

Rocío Flores no esperava el que Kiko estava a punt de revelar

Kiko va afirmar que s'havia vist «molt ofesa a Rocío Flores amb Olga Moreno». Hernández es referia a les paraules de la filla d'Antonio David a 'El Programa de Ana Rosa'. Unes declaracions en què acusava Olga de no explicar-li que donaria una exclusiva en una revista parlant del seu pare i la seva nova relació amb Marta Riesco.

Muntatge de fotos de Rocío Flores amb rostre seriós i l'ex del seu pare, Olga Moreno, amb rostre somrient
Rocío Flores es va mostrar decebuda amb Olga Moreno | España Diario

Olga Moreno va oferir una entrevista a Semana, parlant d'Antonio David Flores, de la qual no va avisar prèviament la filla d'aquest. Un fet que va molestar la 'influencer' i que va provocar que carregués contra l'exparella del seu pare. De fet, Rocío Flores va admetre que se sentia «decebuda» amb la dona amb qui havia conviscut durant més de 20 anys.

A més a més, es va referir al pare: «Ell no sabia res del contingut de l'entrevista. Estic decebuda per moltes coses que han passat, no estic d'acord amb res del que s'ha fet». Davant d'aquestes paraules, era Kiko Hernández qui volia aportar el seu particular punt de vista mostrant a Rocío Flores la veritat de l'assumpte.

Kiko Hernández va enviar un missatge a Rocío Flores que va sorprendre tothom

Kiko Hernández mirava a càmera dirigint-se a la filla de Rocío Carrasco: «Rocío Flores, tinc un missatge per a tu. Tu dius que Olga no et va avisar d'aquesta entrevista. Doncs jo et dic que no va ser l'única que no et va avisar», advertia Hernández, que no s'hi va quedar.

«Estàs molt enfadada amb 'Oa'», increpava Kiko a Rocío referint-se a Olga Moreno. «Però que al pare el vam salvar, quan era el que estava negociant», va deixar anar.

El col·laborador va revelar així que el seu pare estava al corrent de l'exclusiva. «Olga no et va explicar res, però tampoc t'ha dit res el teu pare. Ho sabia tot, perquè tant Olga com Antonio David van tenir una participació molt activa en les negociacions d'aquesta entrevista», va assegurar Kiko.

I va aportar més dades que confirmaven la veracitat de les informacions. «Fa un mes van veure Antonio David i Olga als voltants de la revista i em consta que ell l'ha acompanyat i assessorat en tota aquesta història», afegia el col·laborador.

Primer pla de Kiko Hernández parlant a càmera amb el rostre seriós a 'Sálvame'
Kiko Hernández va revelar qui eren els que estaven informats de l'exclusiva que va donar Olga | Mediaset

Kiko va seguir endavant amb el discurs i va donar un altre nom més. El col·laborador va assegurar que també el representant que tots tres compartien llavors, Agustín Etienne, estava al corrent de tot. I va afegir: «Jo apostaria que Marta Riesco també ho sabia».

Unes paraules, les de Kiko a 'Sálvame', que van destapar que l'exguàrdia civil era coneixedor i partícip de l'exclusiva d'Olga Moreno. Una versió totalment oposada a què defensava Rocío Flores en referència a l'esmentada entrevista. Segons paraules de Rocío, Olga va dir a Antonio David «que faria una exclusiva i ell va contestar, 'Fes el que vulguis', però no sabia el contingut d'aquesta entrevista».