Kiko Hernández confirma que Ares Teixidó va mantenir una relació amb Bustamante

El col·laborador de 'Salvame' ha revelat tota la veritat sobre la suposada relació entre tots dos

Kiko Hernández revela toda la verdad sobre la relación de Ares y Bustamante
Kiko Hernández revela tota la veritat sobre la relació de Ares Teixidó i Bustamante | Telecinco
Després que Ares Teixidó i David Bustamante protagonitzessin tots els titulars per una possible relació sentimental que després van desmentir, el col·laborador de 'Salvame' Kiko Hernández ha revelat tota la veritat al programa: pel que sembla, l'ex concursant de 'GHVIP' i el cantant sí van tenir una relació que va durar diverses setmanes, fins que va sortir publicada en la premsa.
Així ho ha confirmat el tertulià, qui ha explicat que Ares va coincidir amb un amic seu el dissabte 4 novembre en un conegut local de Madrid i va esclatar. Segons sembla, la catalana es va acostar a aquesta persona amb la intenció que li transmetés un missatge a Kiko, en el qual reconeixia que havia estat amb Bustamante i que a més, estava farta de guardar silenci.

Però la cosa no ha quedat aquí. Teixidó estaria dolguda perquè es sent abandonada pel càntabre, ja que aquest va tallar la seva relació amb ella de forma fulminant quan va començar a acaparar els titulars. A més, ha explicat que era cert que David intentava «esquivar als fotògrafs» sortint a comprar menjar mentre que Ares estava cuinant a casa seva.«He tingut una relació de diverses setmanes i ara David Bustamante ja no vol saber res més de mi, arran que surt en la premsa que tinc o he tingut una relació amb ell». Segons Kiko, ja que en els últims dies el tema s'ha deixat d'un costat i ja no apareix en les portades, aquestes declaracions d'Ares podrien formar part d'una estratègia: «Jo crec que vol una osca pel seu cinturó i dir 'Jo també vaig ser una núvia de David Bustamante'».

Després de la seva sonada ruptura amb Paula Echevarría, la revista 'Lecturas' va publicar en portada que el cantant i Ares estaven enamorats i que fins i tot vivien junts en l'àtic que el cantant va llogar a Pozuelo de Alarcón, Madrid. Tots dos haurien coincidit en l'acte de presentació de la nova temporada de Telemadrid i a partir d'aquí, s'haurien estat veient amb freqüència. No obstant això, segons una persona propera al cantant, atès que David estaria immers en els tràmits del seu divorci amb Paula, els seus advocats li haurien recomanat que negués la relació amb la catalana, per considerar que podria implicar-li problemes legals en un futur. D'aquesta manera, l'artista no hauria dubtat un segon i no li va tremolar el pols a l'hora de tallar la relació.


Comentaris

envia el comentari