Primer pla de Kiko Hernández amb els ulls plorosos

Kiko Hernández confirma el secret de domini públic sobre la seva malaltia degenerativa

Kiko Hernández pateix una malaltia que li impedeix fer una vida normal

Kiko Hernández té novetats pel que fa a la malaltia que pateix des de fa anys: artritis psoriàsica. Kiko ja fa uns quants anys que té aquesta malaltia degenerativa que no té cura i que, entre els seus símptomes, produeix forts dolors a les articulacions.

Un altre dels símptomes de l'artritis psoriàsica és la manca de mobilitat de les persones que la pateixen.

A conseqüència d'això, Kiko ha hagut de canviar de casa fa pocs mesos. Ha optat per una casa d'una sola planta per no haver de pujar i baixar escales.

Imatge de Kiko Hernández en una cadira de rodes y acompanyat per David Valldeperas i Carlota Corredera a Sálvame
Kiko Hernández ha arribat a aparèixer en cadira de rodes a 'Sálvame'. | Telecinco
 

A més, l'immoble és més petit que casa seva. Tot i això, es tracta d'una casa de 700 metres construïts en una parcel·la de 3.000. Gairebé res.

Hi havia dies en què havia de dormir a la saleta perquè no podia ni pujar les escales de casa seva. Fins i tot va arribar a utilitzar amb certa freqüència uns guants de compressió a Sálvame com a mesura per evitar els terribles dolors a les mans.

Tot semblava anar cada cop pitjor pel que feia a la salut de Kiko, però el que acaba de mostrar ha sorprès tothom.

Kiko Hernández, fent peses al gimnàs

Com ho sents. Sembla que Kiko està responent de forma positiva al tractament que va començar fa uns mesos per combatre la seva artritis psoriàsica.

Ja a Sálvame, Kiko afirmava que estava traient «un 10» en el tractament i aquesta setmana ha penjat la foto definitiva a les seves xarxes socials.

S'hi veu a Kiko aixecant unes peses. Són petites, no han de pesar més de dos quilos cadascuna, però tenint en compte la seva situació, és un gran èxit.

'Story' de Kiko Hernández al gimnás.
Kiko Hernández fa peses al gimnàs. | Instagram
 

L'actitud que Kiko sempre ha tingut amb la malaltia és un punt a favor per a ell. Mai no s'ha rendit i sempre ha lluitat amb dents i ungles per continuar fent la seva vida normal.

Ha tingut èpoques realment dures, en què se li ha ajuntat el seu problema físic amb problemes emocionals. Fins i tot en algun moment ha arribat a aparèixer en cadira de rodes al plató de Sálvame a causa dels dolors que patia.

Tot això no ha quedat enrere, ja que aquesta malaltia no té cura i és degenerativa, però ell, ara mateix, és positiu. Kiko no pateix, es cuida molt i, fins i tot, pot fer esport i pot portar una vida bastant sana.

Kiko i la seva vida més enllà de Sálvame

Un altre dels factors que sens dubte ha contribuït que Kiko Hernández estigui passant per una de les millors etapes de la seva vida són les seves filles. Abril i Jimena, que actualment tenen 5 anys, li han donat la vida i molta alegria a Kiko. Des que és pare, la seva vida és més ordenada i les seves atencions se centren en elles.

Treballa intensament durant la setmana, però procura tenir els caps de setmana lliures per dedicar-los a la família. En aquests moments, de forma temporal, representa la seva obra de teatre Distinto en divendres o en diumenge, però normalment es pren el cap de setmana lliure.

Aprofita per passejar, fer barbacoes o sortir a algun restaurant amb les nenes.

Tot i que el 2021 no va ser un bon any per al tertulià de Sálvame, el 2022 sí que ha millorat considerablement. L'any passat, Kiko va perdre en poc temps la seva amiga de l'ànima, Mila Ximénez, i la seva altra gran amiga, Begoña Sierra.

Aquestes morts, sumades a la crisi pel coronavirus, van sumir Kiko en una depressió que el va portar a haver d'abandonar la televisió unes setmanes per recompondre's.

Passat aquest cop tan dur, Kiko afronta el present i el futur amb optimisme. Segueix sent una de les estrelles de Sálvame, està de gira amb el seu debut sobre els escenaris i gaudeix d'una vida tranquil·la amb la família. Què més pot demanar?