Kiko Hernández decideix canviar-se de casa per garantir la seguretat de les seves filles

El col·laborador ha revelat en una entrevista que canvia el seu domicili per un habitatge més gran i segur
Kiko Hernández ensenyauna imatge de les seves filles a 'Sálvame' | Telecinco

 

Kiko Hernández s'ha convertit en pare per partida doble aquest any 2017: Abril i Jimena, dues bessones nascudes per gestació subrogada, van canviar per sempre la vida del col·laborador de 'Sálvame' amb la seva arribada durant el mes de gener. Un canvi de vida tan radical que fins i tot ha fet que la seva gran passió, el seu treball, quedi relegat a un segon pla en pro de la cura de les seves filles, la seva nova i veritable prioritat. Però els canvis no han quedat aquí i és que tal com recull '¡Qué me dices!', Kiko es preocupa molt per la seguretat de les seves filles i ha decidit marxar a viure a una casa més gran i segura per protegir a les seves petites.

Segons la publicació, el dia a dia del col·laborador de 'Sálvame' ha canviat radicalment: només surt de casa per treballar i en lloc de mirar la tele només llegeix temes infantils. Però al marge d'això, Kiko Hernández, que resideix a la coneguda 'Vila Chatín' des de fa quinze anys, ha decidit canviar-se de casa pròximanent. Una notícia que va sortir a la llum a finals de juliol i que el tertulià va explicar que es devia a temes de «comoditat» per no haver de pujar i baixar pisos constantment. No obstant això, no es coneixia la seriosa preocupació per la seguretat de les seves filles que tenia l'exconcursant de 'Gran Hermano', una inquietud que ha acabat confessant en la seva última entrevista.

 

Imatge d'una de les parts del xalet 'Villa Chatín' | Twitter

 

Situada a la serra de Madrid, 'Villa Chatín' compta amb 258 metres construïts i una parcel·la de 500 metres amb vista a la muntanya, a més d'una hipoteca de 204.000 euros que el col·laborador acabarà de pagar el 2033 i que va acabar de reformar el passat mes de març. Encara que de moment no es coneix quin serà el nou domicili de Kiko, la veritat és que el col·laborador també compta amb un pis en propietat situat al carrer de Luchana de Madrid, de 127 metres quadrats, que podria resoldre les seves inquietuds pel que fa a les pujades i baixades d'escales. Taxat en 638.000 euros però amb una hipoteca de 235.000 euros, no seria d'estranyar que Hernández decidís mudar-se allà amb les seves filles.Comentaris

envia el comentari