Revés del Tribunal Suprem a Kiko Hernández i la seva malaltia

El col·laborador va afirmar que patia càncer de pàncrees fa 14 anys
Kiko Hernández
Kiko Hernández va interposar una demanda sobre un article que afirmava que mentia sobre el seu càncer | Catalunya Diari

Un dels col·laboradors de 'Sálvame' que ha aconseguit convertir-se en un dels seus imprescindibles és l'ex 'gran germà' Kiko Hernández. Col·laborador que avui està de màxima actualitat i tot perquè ha rebut un dur revés judicial a la demanda de protecció del seu honor i intimitat que va interposar fa anys contra el mitjà PR Notícies.

En concret, la va posar per un article d'opinió escrit per Antonio de la Española, titulat 'Kiko Hernández, un càncer de negligència', on se li 'acusava' d'haver-se inventat fa anys que patia càncer de pàncrees. Així, va demandar a aquesta publicació no només per parlar d'una malaltia de la qual ell no havia donat permís perquè es comentés públicament, sinó també per insinuar una cosa tan greu com mentir.

Sentència ferma

L'Audiència Provincial de Madrid, amb sentència de 29 de novembre de 2018, no va dubtar a donar la raó a l'esmentat mitjà de comunicació. No obstant això, el col·laborador no va estar d'acord amb aquella i va presentar un recurs de cassació davant del Tribunal Suprem. Una autoritat aquesta que ara ha dictat una sentència amb la qual desestima el recurs esmentat.

Tal com ha donat a conèixer PR Notícies  aquesta esmentada desestimació fet que suposa és que «la sentència dictada per l'Audiència és ferma, condemnant a Kiko Hernández al pagament dels costos i «deixant clar, que menteix».

En l'acte s'estableix de forma clara que «no ens trobem davant d'una informació sinó davant un article d'opinió que, des de la sàtira i la ironia, qüestiona i critica l'actuació personal i professional del senyor Kiko Hernández, com a personatge públic i, per tant, les manifestacions abocades en el mateix estaran, si escau, emparades en la llibertat d'expressió, que no d'informació».

Les teories que confirmarien que Kiko menteix

Així mateix, es recorda que va ser l'ex 'gran germà' el que l'any 2006 va donar a conèixer l'esmentada malaltia, deu anys abans que es publiqués l'esmentat article. I això que sempre ha optat per mantenir allunyada dels focus seva vida privada.  D'aquesta manera, el col·laborador ha perdut la seva batalla judicial contra una publicació en la qual es qüestionava que patís aquesta greu patologia.

I es feia sustentant-se en diversos aspectes: aquest tipus de càncer de pàncrees té una altíssima mortalitat, en cap moment se'l va veure acudint a metge o sotmetent-se a un tractament, no se'l va veure patir les conseqüències d'una quimioteràpia com pot ser la caiguda de l' cabell, va continuar amb el seu treball ...