IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Hernández demandat per María José Campanario per revelar el seu diagnòstic mèdic

Kiko Hernández assegura que el seu advocat «es mor de riure»

El colaborador de 'Sálvame' Kiko Hernández
El col·laborador de 'Sálvame' Kiko Hernández | Telecinco

L'estiu passat va ser un dels més durs i inesperats per María José Campanario. L'odontòloga va haver de ser ingressada a una clínica mental després que sortís a la llum que guardava caixes amb retalls de les aparicions de Belén Esteban. A més, la dona de Jesulín es va tintar el cabell de ros platí, un gest que molts van interpretar com un intent de semblar-se a l'ex del torero.

  

  

, María José va decidir emprendre accions legals contra els col·laboradors de 'Sálvame'  danyat l'honor de la demandant.

Aquest passat dijous els col·laboradors del programa de Telecinco comentaven el succeït mentre es mostraven molt indignats. Jorge Javier explicava: «El teu advocat què diu? Perquè jo no trobo res demandable en aquesta denúncia». Kiko contestava que, de moment, ja havia hagut de pagar els primers 1.600 euros de procurador.

 

El diagnòstic mèdic de la Campanario

Sembla que la demanda ve argumentada en una afirmació concreta de Kiko sobre la salut de la Campanario. «No s'ha explicat res que no hagin explicat ells cobrant, però a més ho han publicar ells a les xarxes socials», va dir el tertulià. A més, va assenyalar que va ser el mateix germà de María José qui va donar detalls sobre el diagnòstic mèdic.

Kiko Hernández, molt tranquil

Finalment, el periodista del cor assenyala que no té gens de por a sortir perjudicat del cas perquè el seu advocat «es parteix del riure». De moment, tots els col·laboradors del programa coincideixen i assenyalen que «el més al·lucinant és que s'hagi admès a tràmit».


Comentaris

envia el comentari