rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG:

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!

Kiko Hernández es desespera a 'Sálvame': «És una opció que hagi d'abandonar el programa»

El col·laborador ha pres la decisió després que alguns companys asseguressin que li tenien por
Kiko Hernández, a 'Sálvame' | cedida

 

Alerta amb Kiko Herández a 'Sálvame'. El col·laborador assegura que se sent molt malament pels comentaris d'alguns dels seus companys de programa després que aquests s'asseguessin a la màquina de la veritat. Aquests, de fet, va explicar que «tenien por» d'Hernández i aquest estaria tan afectat que estaria meditant abandonar el programa de Telecinco.

 

Terelu Campos, Lydia Lozano, Chelo García Cortés, Jesús Manuel i Anabel Pantoja van assegurar, gràcies a la màquina de la veritat, que tenien por del col·laborador. «Si tots em tenen por, potser és una opció que hagi d'abandonar el programa», va tancar el col·laborador per a sorpresa de molts espectadors. 

Lydia Lozano, «ets molt falsa»

Kiko Hernández, enfadat amb Lydia Lozano | Mediaset

 

Lydia Lozano va ser, sens dubte, la qui va sortir pitjor parada de tot plegat. La tertuliana, qui va acceptar tenir por del mateix Hernández, va veure com el seu company carregava contra ella en directe i li etzibava: «T'he de dir que ets molt falsa».

 

«Si tinc por a unes reaccions, l'últim que faré és anar a conèixer a les seves filles» va respondre-li a la mateixa Lydia, qui mantenia una bona relació amb el col·laborador abans de les revelacions. 

 

«Si et tingués por, no t'explicaria les coses que em passen», va explicar a un Kiko molt desanimat amb les declaracions de la seva companya. 

Decepcionat amb Terelu Campos
 

Terelu Campos, parlant amb Kiko Hernández | Mediaset

 

«De les persones que es van asseure aquí, la teva revelació és la que més mal m'ha fet», va dir el mateix Kiko a Terelu Campos. La col·laboradora, tot i això, es refeia de les seves declaracions assegurant que «no li tinc por» i recordant a Hernández que sempre havien mantingut un «bon tracte».

 

Kiko, finalment, va expressar sentir-se «molt dolgut» amb la filla de María Teresa Campos i va assegurar que sentia una «decepció» amb una Terelu, a qui fa molts anys que coneix.

 

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del cor fent clic aquí!

Comentaris