Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández explica la veritat sobre el càncer i per què va haver de mentir

Surt a la llum la realitat del col·laborador de 'Sálvame'

Kiko Hernández va deixar tots els col·laboradors de Telecincoconsternats quan en 2008 va anunciar que patia càncer de pàncrees. Una notícia que va caure com un gerro d'aigua freda entre els seus companys, però que, afortunadament, va aconseguir superar.

Des de llavors, el col·laborador no s'ha tornat a pronunciar sobre aquest dur episodi de la seva vida, fins ara. I és que, un dels periodistes que va compartir plató amb ell ha revelat tota la veritat sobre la seva malaltia. Una informació que posa a la diana l'exparticipant de Gran Hermano i la seva amistat amb Belén Rodríguez.

Kiko Hernández i la veritat oculta del pitjor moment de la seva vida

Kiko Hernández sempre ha procurat que la seva vida íntima quedi en la més absoluta privadesa. Per ell, separar el treball d'aquesta parcel·la de la seva vida és primordial i ha lluitat durant anys. Tot i això, arran de la seva suposada relació amb Fran Antón, aquesta barrera s'ha esquerdat completament.

D'un temps ençà, el col·laborador s'ha vist embolicat en diverses polèmiques, sent l'última la seva enemistat amb Belén Ro. Més de 20 anys han saltat pels aires en sortir a la llum com la seva millor amiga revelava el deute que mantenia amb Kiko.

Els 100.000 euros que Kiko Hernández li va manllevar a la col·laboradora han obert la porta a noves traïcions per part de Belén Ro. I una guarda relació amb el càncer de pàncrees que Kiko va patir l'any 2008.

Kiko Hernández
Kiko Hernández s'assabenta d'una nova traïció de Belén Ro | MEDIASET

Jesús Manuel Ruiz, que va ser company del col·laborador a Sálvame assegura que la seva amiga va explicar la malaltia del seu amic abans que ell la revelés. Una traïció que farà malbé encara més Hernández i que dictaminarà la sentència definitiva a la seva amistat.

La col·laboradora Belén Rodríguez amb un jersei de brillantors negre i taronja
Belén va explicar la malaltia de Kiko Hernández abans que ell ho revelés | TELECINCO

Saber que Belén va anar pregonant la seva malaltia abans que ell ho expliqués obertament suposa un cop dur per al col·laborador. Tant és així, que potser Kiko no li perdoni mai a Rodríguez el fet que actués a l'esquena amb un tema tan seriós.

Kiko Hernández sempre ha estat qüestionat

Kiko Hernández s'acaba d'assabentar que la que considerava la seva millor amiga va anar desvelant per Telecincola seva greu malaltia. Just quan el col·laborador es trobava al punt més àlgid de la popularitat, un diagnòstic gairebé fa malbé amb tot.

«El càncer no em guanyarà», va assegurar fa anys a Telecinco. Aquesta va ser la darrera vegada que es va parlar de la seva malaltia i sobre el tractament que havia iniciat. Tot i això, no tots van creure el testimoniatge d'Hernández, ja que l'hermetisme i la seva recuperació en temps rècord van fer circular tota mena de rumors.

Kiko Hernández en un directe de Sálvame.
La malaltia de Kiko Hernández sempre ha estat qüestionada| Telecinco

I és que va ser acusat d'inventar-se estar malalt i la qüestió va arribar fins als tribunals. El col·laborador va demandar un diari per publicar que s'havia inventat la malaltia, però la demanda es va desestimar.

L'hermetisme sobre aquesta qüestió és més que palpable als passadissos de Mediaseti ningú s'atreveix a pronunciar-se sobre el tema en qüestió. L'última vegada que se'n va parlar va ser quan Pipi Estrada el va acusar d'haver mentit l'any 2010.

«Què es pot esperar d'un paio que es va inventar un càncer per sortir a la televisió», va deixar anar el comentarista esportiu a Kiko Hernández. Unes paraules que van fer saltar Kiko, disposat a abandonar el plató. «A partir d'ara, qui vingui a fer-me mal amb aquest tema haurà de donar explicacions tant a mi com al jutge», va advertir dies després.

Ara el tema de la seva malaltia torna a l'actualitat per demostrar com Belén Rodríguez va trair el tertulià amb una cosa tan delicada. Així que, veurem en què queda tot i si la col·laboradora trenca el seu silenci i admet el mal comportament amb què era el seu millor amic.