Kiko Hernández diu 'prou' a 'Sálvame': «Quina poca vergonya que tens»

Els col·laboradors de Jorge Javier Vázquez esclaten per l'últim atreviment d'Isabel Pantoja

La periodista Paloma García-Pelayo va descobrir una cosa que va deixar sense alè els espectadors de Telecinco: Isabel Pantoja tenia un deute de 76.000 euros amb una dona octogenària. Molt s'ha parlat de la crisi econòmica de la 'tonadillera', però ningú podia imaginar que devia tantíssims diners a una persona honrada. Aquesta es diu Dolores Pozo i treballava com quiosquera a Sevilla.

La vídua de Paquirri tenia prou amistat amb ella i, per aquest motiu, li va pregar ajuda abans d'entrar a la presó. «Fa set o vuit anys que m'ho va demanar. Ho necessitava abans d'entrar a la presó. Pensava que seria una cosa important i podria evitar que no entrés. Jo no li podia dir que no perquè tenia diners», declara l'afectada.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Passat el temps, Dolores va travessar per certs problemes i es va posar en contacte amb l'artista perquè li tornés el préstec. Tot i això, únicament va aconseguir recuperar 10.000 euros i, des de llavors, no ha tornat a saber res d'ella: «Ha estat una amistat molt sana, molt bonica. No entenc el canvi que ha fet, no la conec. Quan van ingressar a la seva mare vaig anar a veure-la i va ser com si li haguessin entrat els dimonis, li va canviar la cara. Des de llavors, no m'agafa el telèfon».

El programa de Jorge Javier Vázquez s'ha fet ressò d'aquest testimoni i alguns col·laboradors han sigut força crítics amb la mare de Chabelita. «Quina poca vergonya i dignitat que tens! No et fa vergonya? Podia ser la teva mare, la teva àvia o alguna persona propera a tu. És una senyora que amb prou feines pot caminar i està demanant una cosa que és seva», comenta Kiko Hernández bastant alterat.

D'altra banda, les relacions d'Isabel Pantoja amb Telecinco sempre han estat molt tempestuoses, malgrat que ha signat un contracte milionari amb la cadena en dues ocasions, no ha aconseguit guanyar-se l'afecte dels seus companys, ja que cap ha tingut pietat amb ella i, quan s'han assabentat de la desgràcia de Dolores, no han tingut cap inconvenient a criticar-la durament.

L'única persona capaç de derrotar Isabel: «Indecent!»

Kiko Rivera es va posar en contacte amb certs periodistes per confessar, a canvi d'un bon grapat d'euros, quina havia estat la seva experiència amb la cantant. Segons explica, li deu cinc milions d'euros i, a més, exigeix que li retorni la part de l'herència de Paquirri que li correspon i no vol tornar a saber res més d'ella.

Així, no reconeix la seva mare, ja que ha descobert que, darrere de la cantant, es troba una persona despietada amb una perillosa obsessió: acumular diners. La seva última víctima ha sigut una humil octogenària i els col·laboradors de Jorge Javier Vázquez ja han dictat sentència.

Una de les opinions que més ha cridat l'atenció ha estat la de Belén Esteban perquè, des que va esclatar la batalla Pantoja, la 'princesa del poble' ha concedit el benefici del dubte a la mare de Kiko en més d'una ocasió. Tot i que, després d'assabentar de la suposada estafa de Dolores Pozo, no ha tingut més remei que canviar-se de bàndol. «Retorna-li els diners a aquesta senyora! Indecent! 76.000 euros? No et fa vergonya? Pensa que tu també tens la teva mare. Que els fans, en comptes de demanar diners per a la presó, ho demanin ara per pagar a Loli», declara l'ex de Jesulín de Ubrique.

María Patiño ha afegit: «Veig molt difícil que pugui remuntar d'aquesta denúncia pública perquè ve d'una senyora gran que viu d'una pensió. No sé el futur laboral que tindrà pensat, però això, de cara al seu futur, a la feina és insostenible». Després d'això, potser estem davant la mort mediàtica de la 'tonadillera'?


Comentaris

envia el comentari