rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kiko Hernández guanya el judici contra María José Campanario

El col·laborador va rebre la notícia en directe
Kiko Hernández en una imatge d'arxiu. | Telecinco

 

Kiko Hernández no podia haver rebut una millor notícia. La sorpresa ha estat majúscula al 'Sálvame' d'aquest passat dissabte 9 de juliol, quan el col·laborador ha rebut una informació inesperada que li va canviar la cara totalment. Paz Padilla va entrar en escena amb un sobre per al seu company i, sense dubtar-ho un segon, Kiko va agafar la carta i es va situar davant de les càmeres per anunciar que havia guanyat el judici contra María José Campanario.

 

«El Jutge de Primera Instància i Instrucció número 3 d'Arcos de la Frontera s'ha pronunciat a favor de Kiko Hernández en el judici que el va enfrontar a María José Campanario, havent d'abonar aquesta última els costos processals», deia el sobre que va llegir el col·laborador, mentre tothom aplaudia la notícia.

Kiko Hernández, feliç d'haver guanyat la notícia

Després de llegir la resolució del judici i visiblement alleugerit, va dir el següent: «vull parlar perquè he callat moltes històries». Mirant a càmera, el col·laborador va dirigir un missatge contundent a María José Campanario. «A pagar els costos! Que això no és posar demandes i a veure que 'trinco', guapa».

 

Paz Padilla també va voler celebrar la notícia: «Doncs res, nosaltres ens hem assabentat abans que Kiko Hernández. Si us plau, gaudeix d'aquesta sentència perquè jo sé que t'ha portat mals de cap». «50.000 euros que em demanava... 50.000 'llets' per a tu!», sentenciava el periodista del cor.

Fart de processos judicials

Kiko també va voler expressar-se sobre totes les demandes que reben els periodistes cada cop que parlen d'algun famós. «És al·lucinant. Un dia haurem de parlar de les demandes que ens posen els famosos, les que guanyen i les que perden. Jo, per exemple, l'any 2009, el senyor Albano em demanava mig milió d'euros. Va perdre el judici i aquest home em deu 50.000 euros de costos- Encara estic esperant, han passat vuit anys», confessava Kiko Hernández.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

👄 Ja pots rebre l'actualitat dels famosos i de la premsa del corfent clic aquí!

Comentaris