IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Hernández, un home nou des de l'arribada de les seves filles

Kiko Hernández, feliz tras la llegada de sus hijas
Kiko Hernández, feliç després de l'arribada de les seves filles | CatalunyaDiari.cat

Més alegre, somrient, pacient i tranquil. Així han definit els seguidors de Kiko Hernández les seves últimes aparicions davant les càmeres. No obstant això, la seva nova personalitat no és casualitat, doncs molts coincideixen que, des de l'arribada de les seves filles, Jimena i Abril, el tertulià ha canviat totalment la seva personalitat.

Ell mateix ha confirmat en múltiples ocasions que el naixement de les seves filles l'ha convertit en una millor persona. El patiment i les preocupacions que va haver de patir per la seva arribada prematura, així com les seves tasques com a pare, ha generat que el col·laborador mostri un paper diferent, tant dins com fora de la pantalla, mostrant-se més responsable i respectuós.

Amb un caràcter dolç i amb mostres de solidaritat davant tots els que es creuen en el seu camí, Hernández ha demostrat que es troba en una etapa en què perdonar, agrair i evitar enfadar-se, s'han convertit en prioritats de la seva vida, ja que vol compartir la seva felicitat amb tots els que l'envolten. 

Entre la sinceritat i la ironia

Una de les mostres més evidents de la nova faceta de Kiko és l'enfrontament que va tenir davant l'Encarna, la mare de Patricia Ledesma, qui no va dubtar a assegurar que el tertulià mai va estar enamorat de la seva filla, durant la seva etapa a ‘Gran Hermano’, sinó que va fer una gran actuació per millorar la seva popularitat.

Kiko, qui en qualsevol altra situació hauria entrat en el joc i s'hauria encarat amb la seva ex sogra, va mostrar el seu costat més solidari, contestant-li que: «Estic en una altra etapa de la meva vida en la qual sóc molt feliç i espero que tu també ho siguis. Et desitjo feliç Nadal, que ho passis molt bé i que vegis les campanades amb nosaltres, amb 'Sálvame’», demostrant el gran gir que ha donat la seva vida.

La seva reconciliació més apreciada 

També va demostrar el seu costat més bondadós en recuperar una de les relacions que més mal li havia provocat. La ruptura de la seva amistat amb Lydia Lozano va quedar enrere, ja que Kiko celebrava que: «He retrobat a una amiga del passat. Lydia ja ha entrat a la meva casa i, per dir-ho d'alguna manera, ja ha entrat en la meva vida».

Feliç i excitat per la seva nova personalitat, el tertulià es mostrava esperançat amb què aquesta sensació no acabés mai, afegint que confiava que la seva amistat recuperada fos per tota la vida, i afegia: «Espero que aquest sigui la fi d'aquests anys dolent que hem tingut i que sapiguem reconduir una altra vegada l'afecte que ens hem tingut».


Comentaris

envia el comentari