Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Hernández somrient i mirant cap a un costat

Kiko Hernández ja té el que volia per a deixar 'Sálvame': «70.000»

Kiko Hernández podria deixar el programa després de fer realitat el seu somni

Kiko Hernández és, sens dubte, un dels col·laboradors més polèmics de 'Sálvame'. Les bombes informatives que llança revolucionen el plató i creen molta expectació. Això sense oblidar els enfrontaments públics que té amb altres cares famoses, com ara Terelu.

Tenir Kiko en directe és sinònim d'audiència. I és que l'exconcursant de 'Gran Hermano' ha entès a la perfecció el que significa fer televisió. No en va té un llarg recorregut com a tertulià. Fa anys era col·laborador a 'Crónicas Marcianas' i també va passar per programes del cor com 'A tu lado'.

Amb els anys s'ha guanyat un lloc indiscutible a la televisió, i genera amor i odi a parts iguals. No obstant això, ben aviat podria deixar de treballar a la petita pantalla gràcies al seus negoci alimentari, que li està anant molt bé.

Kiko Hernández podria deixar 'Sálvame' sense problemes

Igual que ha fet Belén Esteban, Kiko va decidir invertir el que havia guanyat a la televisió en un negoci al marge d'aquest mitjà. Així doncs, fa mesos va voler seguir els passos de la seva amiga i va crear una empresa d'olives.

La marca es diu Las aceitunas de Kiko Hernández, i ha permès que el col·laborador, amb el 50% de les accions, hagi entrat a formar part del sector de la mà de l'empresa líder, Campo Real Online.

Aquest és el motiu pel qual va estar allunyat de la televisió fa unes setmanes. Els espectadors van ser testimonis de l'absència de Kiko i es preguntaven a què es devia. I és que no ha sigut un any fàcil per a ell a causa de la mort de dues de les seves millors amigues, Mila Ximénez i Begoña Sierra.

Tot i això, el seu negoci li ha donat part de l'alegria que necessitava. Va començar a vendre olives el 17 de setembre i ja ha aconseguit grans beneficis.

Segons publica el diari digital 'Nueva España', Kiko Hernández podria haver guanyat 267.670 euros després de vendre més de 70.000 productes. Sens dubte, una quantitat envejable que ha aconseguit en qüestió de setmanes i que perfectament li podria donar el passaport per a deixar 'Sálvame'.

I és que al cap d'una setmana de llançar la marca, el col·laborador va aconseguir vendre 25.000 pots d'olives, una xifra que ell mateix va revelar a Instagram. Les olives es venen a través de la seva pàgina web i es poden adquirir en dues versions: en un pack de sis pots de 250 grams a 13,79 euros o en un pack de sis pots de 800 grams a 21,29 euros.

Kiko Hernández compta amb el suport del programa

Si d'alguna cosa pot presumir Kiko Hernández és que és la mà dreta dels directors i presentadors de 'Sálvame'. Són conscients que gràcies a ell tenen contingut per a dies i que, a més, sap encebar les notícies com ningú.

Per aquest motiu, no dubten a concedir-li algunes peticions, com ara no parlar mai de la seva vida privada. I, tot i que hi ha molts espectadors que no el poden ni veure i el critiquen contínuament, 'Sálvame' segueix comptant amb ell.

Muntatge de fotos de col·laboradors de Sálvame amb el producte de Kiko Hernández
Kiko Hernández ha compartit aquest muntatge de fotos a Instagram | Instagram: @ kikohernandeztv

I així seguiran fins que el col·laborador decideixi abandonar el programa. Una decisió que podria estar més a prop que mai tenint en compte que l'empresa d'olives li va tan bé. Això, però, no és l'única cosa a què es dedica Kiko darrere de les càmeres.

Més d'una vegada també ha mostrat que li agrada la interpretació. En una entrevista va assegurar que sempre ha volgut ser actor i que d'aquí a poc estrenarà una obra de teatre.

Tal com va publicar la revista 'Semana', a principis de 2022 Kiko Hernández pujarà als escenaris amb 'Distinto', una obra escrita per Juan Andrés Araque Pérez i dirigida per Juan Luis Iborra que el col·laborador ja ha publicitat a les xarxes socials.