Kiko Hernández i Jorge Javier, tocats: reben un inesperat revés fora de 'Sálvame'

Els presentadors de Telecinco havien venut gran part de les entrades abans del confinament

Jorge Javier Vázquez presentant un programa de 'Gran Hermano VIP'
Jorge Javier i Kiko Hernández han patit un cop professional fora de Telecinco | Catalunya Diari

El coronavirus ha trastocat, com tots sabem, molts dels plans que tenien viatgers, turistes i altres persones de pràcticament tot el món. Això ha afectat la restauració, al gremi hoteler i per descomptat a l'àmbit dels espectacles. D'això poden donar fe Jorge Javier i Kiko Hernández, que han rebut un revés fora de l'espai que normalment comparteixen: 'Sálvame'.

Tots dos rostres televisius tenien en la seva agenda estrenar les seves respectives obres de teatre. De fet, segons ha publicat 'El Español', cap dels dos han pogut vendre la totalitat de les entrades a causa de la incertesa que ha causat el coronavirus i la normativa sanitària decretada a tot el país.

Jorge Javier havia venut totes les entrades en un primer moment

Jorge Javier estava preparant la seva obra de teatre des de la tardor. Per a això estava realitzant classes de cant, invertint moltes hores en els assajos i creant el cartell. De fet, en un inici ja tenia la majoria de les entrades venudes i al febrer ja s'anunciava que no quedaven entrades per a l'obra 'Desmontando Séneca', que devia haver-se estrenat a principis de primavera, més concretament al març.

Jorge Javier al febrer deia que: «Triem Còrdova per estrenar #DesmontandoaSéneca i, un mes i mig abans, es van esgotar les entrades. Havíem de fer alguna cosa i si, nova funció per al dissabte 14 de març a les 18h. Ja estan les entrades a la venda. Gràcies infinites a Còrdova per aquesta calor per a la primera vegada». La casualitat va voler que, precisament en aquesta data, el 14 de març, Pedro Sánchez va decretar l'Estat d'Alarma i l'obligatori confinament a casa.

Com dèiem, aquest fet va fer que les dates de tots els espectacles previstos per a aquestes dates s'anul·lessin, entre ells el de Jorge Javier. Finalment, sembla que la data escollida per a l'inici de la gira teatral de el presentador de 'Sálvame' serà al setembre, més concretament el dia 10 a la ciutat basca de Sant Sebastià.

Durant quatre dies, el català estarà al Teatre Victòria Eugenia de Donosti. Malgrat això, el que ha passat és que gairebé totes les entrades es troben a la finestreta, és a dir, no s'han venut. A més, s'ha de tenir en compte que la normativa sanitària impedeix que les sales de teatre s'omplin fins al màxim del seu aforament, pel que com a màxim podran ocupar la meitat de les cadires disponibles a les sales.

Un dels factors que ha afectat de ple a aquest tipus d'esdeveniments és la incertesa dels rebrots de casos de coronavirus que s'estan donant a Espanya. Aquest podria ser un dels motius pels quals els espectadors no s'atreveixen a comprar les entrades amb antelació, ja que no saben si podran assistir o si, per contra, l'espectacle serà anul·lat.

El cas de Kiko Hernández, tampoc ven les entrades

El cas del català és exactament el mateix que li passa a Kiko Hernández. El cas del col·laborador és molt similar i s'espera que comenci el seu camí en els teatres el 18 de setembre. La seva obra, 'Diferente', estarà conformada per un elenc d'actors amb experiència i l'estrena es durà a terme al Teatre de Torrejón d'Ardoz.

Durant els 12 primers dies després d'anunciar la seva obra, Kiko Hernández  va aconseguir que es venguessin el 50% de les entrades. Però a causa del coronavirus  i els possibles rebrots, la venda s'ha estancat fins a un punt preocupant. Cal destacar que l'aforament dels teatres pels quals passarà Hernández és tres vegades menor que pels que passarà Jorge Javier.


Comentaris

envia el comentari