IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Hernández sobre María Lapiedra: «L'any que ve, habemus bebè»

El presentador va sorprendre a tothom amb la revelació

María Lapiedra.
María Lapiedra podria estar embarassada | Telecinco

Segueix el serial de María Lapiedra. L'exactriu porno, qui va estar 8 anys enganyant al seu marit amb Gustavo González, continua acaparant tota l'atenció dels programes del cor de Telecinco. De fet, durant el darrer programa de 'Sálvame', Lapiedra va explicar: «L'any que ve, habemus bebè».

Tot i això, Lapiedra no va concretar si es tractava d'un avís anunciant la seva voluntat d'estar embarassada o, si per contra, donava la campanada i explicava que esperava un fill del paparazzi, Gustavo González.

No obstant això, González, que ahir coincidia amb Mark Hamilton —exparella de Lapiedra— al plató, va preguntar aquest per si existia la possibilitat que la seva exparella esperés un fill seu

«Evidentment que sí», va confessar, sense embuts, l'entrevistat. Aquest, a més, va fer saltar totes les alarmes quan va explicar que havia mantingut relacions sexuals amb Lapiedra el passat 21 de desembre, celebrant els resultats de les eleccions de Catalunya. I és que Hamilton, com també ho va ser Lapiedra quan promocionava la candidatura de Laporta al Parlament, és un confés independentista.

Kiko va confessar que portava un DIU

Unes hores després de deixar anar la bomba informativa, el col·laborador Kiko Hernández ja va deixar anar una altra notícia cridanera sobre Lapiedra. El presentador, de fet, no va tenir cap mena d'inconvenient en afirmar que Lapiedra ja havia concertat hora amb el seu ginecòleg, per tractar-se uns petits «inconvenients».

Aquests, així mateix, podrien tractar-se de treure's el DIU que porta des de fa temps.
 

Kiko, de fet, ja havia advertit sobre la possibilitat que Lapiedra volgués tenir un fill amb el paparazzi, Gustavo González. Ara s'haurà de tancar la incògnita sobre si ja està embarassada o ho està buscant.


Comentaris

envia el comentari