Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández mostra els sentiments per la seva amiga íntima i queda en evidència

El col·laborador de 'Sálvame' podria sentir alguna cosa per Anabel Pantoja

Kiko Hernández ha quedat en evidència després de criticar l'actitud d'Anabel Pantoja a Supervivientes.

El tertulià ha deixat entreveure el seu desacord amb el romanç que ha sorgit entre Anabel i Yulen Pereira.

Sobretot, amb el rampell de passió que els portava a fer el primer endredoning de l'edició.

«Vull dir-te la poca vergonya que tens», es dirigia Hernández directament a la seva companya. «Jo tinc un fill i veig això… em cauria la cara de vergonya», sostenia indignat.

«Anabel, bonica, el que vas fer diumenge passat em sembla indecent. Jo quan en un reality em moria de ganes demanava una hora sense càmeres. Així la mare, el pare, el teu ex… no han de veure aquestes imatges tan vergonyoses que vas protagonitzar», prosseguia.

Anabel Pantoja i Kiko Hernández a Sálvame
Anabel i Kiko tenen un flirteig bastant evident. | Telecinco
 

Unes paraules que no passaven desapercebudes per a la resta de col·laboradors.

«Mira que el Negre em cau malament, però em va fer una pena que hagués de veure això… Cal tenir molt poca vergonya, però sobretot em diu la moralitat que tu tens, que t'importa una merda», carregava implacable contra Anabel.

«No penses ni en un minut en el mal que estàs fent fora. Que el teu ex de qui t'acabes de separar hagi de veure això, em sembla una crueltat excessiva», li retreia.

Captura d'un petó entre Anabel Pantoja i Kiko Hernández.
Anabel Pantoja i Kiko Hernández deixen anar la passió amb un petó al plató de 'Sálvame'. | Telecinco
 

Una reacció que portava els companys a sospitar sobre els seus veritables sentiments. «Sempre has tingut tensió amb Anabel Pantoja», assegurava Laura Fa.

I ha afegit: «Ella sempre ha dit que sentia atracció per tu i tu has flirtejat amb ella. Ara has vist les imatges i t'has posat gelós».

Kiko Hernández en un directe de Sálvame.
Kiko Hernández estaria gelós de la relació entre Anabel i Yulen Pereira. | Telecinco
 

Una teoria que Lydia Lozano no dubtava a donar suport. «A tu no t'ha agradat mai el Negre», li deia a Hernández. «Potser sents més per ella i no ho saps», sostenia María Patiño mostrant-se d'acord amb la resta de les companyes.

«T'asseguro que no sento res», es defensava ell de manera contundent. Tot i que no és la primera vegada que se'ls relaciona a Kiko i Anabel, que ja han mostrat la gran complicitat que comparteixen més d'una vegada.

«Jo sí que crec que el posa gelós», insistia María Patiño. «Aquestes sensacions que ell té amb totes les parelles d'Anabel Pantoja responen a gelosia», concloïen.

Kiko Hernández i Anabel Pantoja, una tensió a punt d'explotar

Ja en el seu moment, tots dos revolucionaven el plató de Sálvamefent-se un apassionat petó que deixava tothom sense paraules.

Kiko i Anabel es fonien en un sensual ball que acabava amb un petó, deixant a tots amb la boca oberta.

«Escolta, però això què és! Que jo em desfogo amb Kiko perquè en tenia moltes ganes, ara que estic soltera», comentava la influencer.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira a 'Supervivientes'.
Anabel Pantoja pot acabar enamorada de Yulen. | Telecinco
 

Tot i això, molts apuntaven que ho havia fet «perquè sap que a Omar li posa molt gelós Kiko».

Però no és la primera vegada que demostren que no poden estar l'un sense l'altre. De fet, sempre que han discutit al programa acabaven reconciliant-se.

«No et vull veure malament i cada vegada que m'envies un missatge a la una del matí, punyetera, em despertes i em fas pols, trobaria a faltar que això es trenqués», confessava el tertulià.

Molts tenen clar que «Kiko no és una persona excessivament afectuosa. I crec que, en estar pendent d'ella, Kiko per a Anabel ha estat molt important», assenyalava Patiño.

«Per ella, Kiko és molt més important que un simple company», deixaven caure. Tot i que queda clar que el cor d'Anabel és en una altra banda.

Concretament, a Hondures, on ha conegut Yulen Pereira i les espurnes no han trigat a saltar.