ÚLTIMA HORA

🔴 Desconvoquen el tall de l'AP-7 a la Jonquera

Kiko Hernández va patir l'assetjament d'un admirador

L'acosador el seguia i es presentava al seu jardí
Kiko Hernández va patir l'assetjament d'un admirador | Telecinco

 

Kiko Hernández va revelar una de les històries més sorprenents, així com terrorífiques, que ha viscut en la seva etapa com a col·laborador de televisió. Durant l'última emissió de 'Sálvame', va explicar que la seva pitjor experiència va venir arran de l'obsessió que va prendre per ell un home, el qual s'encarregava de fer-li la vida impossible, per tractar acostar-se a ell.

«Em trucava per dir-me que estava al meu jardí», va explicar Kiko, qui va afegir que el subjecte va arribar a cremar una revista a la porta de casa seva. També afirma que es presentava en esdeveniments on el col·laborador era convidat fent-se passar pel seu «xicot», a més d'assegurar que va arribar a «amenaçar-me» quan li vaig demanar que es distanciés.

No obstant això, aquesta horrible història va quedar en el passat, doncs el mateix Kiko va admetre que, després d'una vegada que en la qual va haver d'anar la policia a Telecinco per emportar-se'l, «li van posar una ordre d'allunyament, va estar al calabós i li van posar una multa», va afirmar, sent així l'última vegada que sofria les conseqüències del pertorbat.

Lydia Lozano, amb el mateix problema

La confessió de Kiko va venir arran del testimoni previ que va donar la seva amiga, Lydia Lozano. Va confessar que l'error va ser, en part, seu, doncs inicialment va mantenir una conversa amb una fan, amb la qual xerraven ocasionalment.

No obstant això, tot es va distorsionar quan la noia en qüestió va decidir fer públic el telèfon de la col·laboradora, moment en què Lydia va voler apartar-se d'ella, la qual cosa la seva admiradora no va prendre bé i va començar a fer-li un seguiment intensiu.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris