Kiko Hernández podria ser el possible substitut de Jorge Javier Vázquez a 'Sálvame'

El col·laborador podria ser la nova aposta de Paolo Vasile per renovar el programa

Kiko Hernández i Jorge Javier en un programa de 'Sálvame' | Twitter

  Arriben canvis a 'Sálvame'. Les anades i vingudes del programa en matèria d'audiència podrien portar conseqüències per a l'espai i han posat en alerta Paolo Vasile, que podria estar considerant la possibilitat de prendre-li el tron a Jorge Javier Vázquez al capdavant del programa i substituir-lo per un dels seus col·laboradors amb la idea de renovar el programa i donar-li una rentada d'imatge. Així ho ha explicat la revista 'Semana' en la seva última publicació en què anuncia que el nom de Kiko Hernández comença a sonar com a possible substitut de Jorge Javier.

I és que segons la revista, Kiko Hernández està «imparable» i és un candidat més que vàlid per presentar el programa, i considera que «opta a prendre-li el lloc a Jorge Javier com a presentador més versàtil i present en la cadena de Mediaset». Després del seu pas per 'Gran Hermano 3', Kiko va començar a fer-se popular a la televisió i va començar a col·laborar a 'Crónicas marcianas', on va estar fins al 2005 al costat de Javier Sardá. Després de treballar en programes com 'A tu lado', 'La noria' i 'Resistiré, ¿vale?', al costat de Tania Llasera, l'exconcursant de 'Gran Hermano' va fitxar per 'Sálvame', on continua en l'actualitat.

Kiko Hernández ha tornat més fort que mai després d'estar de baixa per la seva paternitat. | TELECINCO

 

Ara, amb quinze anys d'experiència a la pantalla petita —tot i que no sense contratemps, ja que el col·laborador va abandonar el programa el 2012 temporalment—, Kiko podria viure una nova etapa en la seva professió que el convertiria en presentador estrella de la cadena, destronant l'omnipresent Jorge Javier Vázquez. De moment, la revista 'Semana' ho té clar i es pronuncia a favor seu: «Que es prepari Jorge Javier, no sigui que li prenguin el lloc com a presentador més sol·licitat i versàtil de Telecinco!». I és que Kiko ha tornat aquesta primavera després del naixement de les seves filles, Abril i Jimena.


Comentaris

envia el comentari