IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Kiko Hernández resol el misteri i dóna el nom del col·laborador de 'Sálvame' que s'ha burlat de Chelo

«La persona que em va enviar un missatge rient de la meva companya i amiga és ... Jesús Manuel!», ha sentenciat durant el programa

La cosa estava entre Lydia Lozano i Jesús Manuel | Telecinco

S'ha acabat el misteri. El debat que ha tingut a tots en suspens l'última setmana, a 'Sálvame', finalment ha arribat a la seva fi. Tot va començar fa uns dies quan Kiko Hernández va afirmar que un dels seus companys es burlava de la condició sexual de Chelo García-Cortés. El seu argument per assegurar tal cosa es basava en un missatge que havia rebut, on una persona del programa es reia explícitament de la col·laboradora. El tertulià va mostrar el missatge a la implicada, però sense revelar qui era l'autor de l'escrit. Llavors va donar l'oportunitat de parlar a la persona que havia criticat a Chelo a l'esquena, perquè es disculpés amb ella.

Des de llavors, s'ha especulat sobre qui podria ser el culpable o la culpable dels fets i, quan han estat assenyalats uns i altres, tots han negat haver-ho fet. En vista que el culpable no donava la cara, Kiko ha anat descartant col·laboradors, fins a confessar finalment qui s'havia burlat de Chelo. Aquesta tarda ha dit a 'Sálvame': «La persona que em va enviar un missatge rient de la meva companya i amiga és ... Jesús Manuel!». Així doncs, assumpte resolt. Jesús Manuel va ser el col·laborador que, segons Kiko, es va burlar de la seva companya.

El moment en què Kiko ha revelat que era Jesús Manuel qui s'havia burlat de la condició sexual de Chelo.  | Telecinco

 


Comentaris

envia el comentari