Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Kiko Hernández amb Rocío Carrasco

Kiko Hernández revela la dada que deixa assenyalada Rociíto

Kiko Hernández traeix la filla de 'La Més Gran' en ple directe

Kiko Hernández va deixar en molt mal lloc Rociíto després d'unes brutals declaracions que no van trigar a tenir repercussió a les xarxes socials. El col·laborador de Sálvame estava tan ficat a l'última polèmica de Kiko Rivera, que es va equivocar en fer una desafortunada comparació.

Unes paraules que van passar desapercebudes al plató, però que han fet malbé la imatge de la filla de 'La Més Gran'. Una imatge que es creia neta, però que Kiko Hernández ha embrutat de manera inesperada.

Kiko Hernández traeix Rocío

La filla de Rocío Jurado ha repetit per activa i per passiva la raó per la qual es va distanciar dels fills. Una raó que va quedar molt clara a la primera part del documental Rocío: Contar la verdad para seguir viva.

Kiko Hernández al plató de 'Sálvame'
Kiko Hernández ha fallat a Rociíto | Telecinco

Així mateix, també va donar alguna pinzellada sobre el que va motivar que també s'allunyés de la seva família i, especialment dels seus germans. Tanmateix, caldrà esperar En el nombre de Rocío per conèixer més detalls sobre aquesta etapa a la vida de Rociíto.

Mentrestant, el conflicte familiar segueix sobre la taula i continua sent objecte de debat als diferents platós de televisió. Aquesta situació no és aliena als col·laboradors que han tractat amb Rocío i que coneixen a la perfecció.

És per això que les paraules de Kiko Hernández van deixar amb la boca oberta els espectadors fa uns dies. Les declaracions del fill de la tonadillera admetent que no estimava a Isa, van ser recollides pel col·laborador que va fer una comparació poc afortunada.

«No passa res, aquí tens Rocío Carrasco, que no estima els seus germans», va dir de manera rotunda. Però no content amb això, encara va afegir una darrera cosa que va suposar la punta de tot. «I els seus fills no els pot ni veure», va sentenciar, fent malbé la imatge de Rocío.

Kiko Hernández aviva la polèmica

Sentir el col·laborador sentenciar així la relació de Rocío amb els seus germans i els seus fills, va resultar com a mínim cridaner. Cal tenir en compte que tots dos es van fer molt amics i que fins i tot la filla de la Jurado va estar menjant a casa de Kiko.

Per regla general, tot allò que surt de la boca de Kiko Hernández provoca una gran repercussió per la seva contundència a l'hora d'abordar certs temes. Si bé és veritat que de vegades s'ha equivocat, en aquesta ocasió molts creuen que li ha sortit l'autèntica veritat de Rocío.

Tot i això, ella sempre ha mantingut l'estima i l'afecte que els té als seus germans i als seus fills. Un amor que ara mateix es veu incapaç de donar-los a causa dels esdeveniments que han tingut lloc a la seva vida.

Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'
Kiko Hernández traeix Rocío Carrasco en parlar sobre els seus germans i els seus fills | Mediaset

Rocío ho explicarà tot i donarà resposta a totes les incògnites que l'han perseguit aquests anys. Però sobretot, es defensarà dels que l'han titllada de tractar malament els seus germans, perquè això de tractar malament els seus fills, ja va quedar resolt fa mesos.

«Tot s'entendrà, jo no els he fallat», deia sobre el distanciament amb Gloria i José Fernando. «En aquell moment, a la gran se li havia mort el pare, la mare i estava vivint el que estava vivint», va explicar. «Cal tenir una mica de consideració, jo no podia ni amb mi», va sentenciar.

Rocío Carrasco de perfil amb el cabell curt
Rocío Carrasco ho explicarà tot a la segona part del seu documental | Mediaset

Malgrat que al plató van passar per alt aquestes declaracions de Kiko Hernández, els espectadors no van trigar a reaccionar. Twitter es va inundar de comentaris sobre això criticant la deslleialtat del col·laborador amb la seva nova amiga.

«S'ha passat», publicava una seguidora. «Quina manera de dir bestieses», assenyalava una altra. «El subconscient de Kiko li ha jugat una mala passada, ha confirmat el que mitja Espanya ja sabia», publicava un altre usuari.