Kiko Hernández revela el moment més complicat de Carmen Borrego

El col·laborador ha carregat contra Carmen Borrego a 'Sálvame' i no podrem veure la seva resposta fins al dissabte a 'Viva la vida'

Kiko Hernández contraataca en directe a Carmen Borrego i desvela un dels seus secrets al plató de 'Sálvame'. El col·laborador ha carregat contra la filla de Maria Teresa Campos per la seva exclusiva a la revista 'Lecturas', on l'ha criticat durament.

El programa de Telecinco ha aprofitat les declaracions de Borrego a la revista per fer enfadar a Kiko Hernández. I ho han aconseguit, ja que el col·laborador ha aprofitat per arremetre contra la Campos.«Tinc un discurs molt gran», assegurava fent broma Kiko, ja que en aquest programa feia de presentador durant l'absència d'una hora de Jorge Javier Vázquez. 

«Kiko Hernández s'ha portat com una mala persona»: la declaració de Carmen Borrego en portada

I és que Carmen Borrego assegurava a la portada de 'Lecturas' que «Kiko Hernández s'ha portat com una mala persona», declaracions que no han afectat al col·laborador però que ha volgut comentar. El secret que Kiko Hernández ha desvelat, però, s'ha fet esperat i no ha esclatat fins que el col·laborador ha preguntat a Carmen Borrego si ha d'insultar i faltar el respecte per omplir la nevera.

A partir d'aquesta afirmació, Kiko ha explicat que el marit i la filla de Carmen Borrego han estat acomiadats del bufet d'advocats on treballaven. A més, el col·laborador ha assegurat que, per accedir a aquesta feina, el gendre i la néta de Maria Teresa Campos havien estat recomanats pel que era la seva parella, Bigot Arrocet. Després d'aquesta bomba, no sabrem la resposta de Carmen Borrego fins al dissabte a 'Viva la vida', 

El conflicte entre les Campos i Kiko Hernández sempre està viu

Tot i això, aquesta no és la primera vegada (ni serà l'última) que Kiko Hernández i les Campos tenen disputes, ja que han tingut moltes enganxades. Les polèmiques han estat, sobretot, entre el col·laborador i Terelu Campos, que s'han enfadat i reconciliat en moltes ocasions. Aquesta vegada, però, Kiko ha esclatat contra la petita de les Campos, Carmen Borrego, comentant que «és molt fort que hagi jugat amb temes de salut com els de la seva mare».

La resta de col·laboradors de 'Sálvame' també tenien una opinió semblant a la de Kiko pel que fa a l'entrevista, però no han estat tan durs com ell. «Et veus abocada a fer declaracions. Em fa llàstima, molta pena. Si això ho fas per necessitat, els teus insults cap a mi estan ben empleats. Si has de dir aquestes coses per omplir la nevera, jo poso l'altra galta», declarava Hernández.

 

Kiko Hernández quasi descobreix el número de telèfon de Carmen Borrego en antena

Això sí, per necessitat o no, a tots els agrada posar llenya al foc perquè Kiko, aprofitant l'avinentesa, també ha guardat un moment per criticar la papada de Carmen Borrego, fent mofa del seu retoc estètic i del fet que haurà de tornar-se a operar. Després ha intentat trucar-li i ha protagonitzat un moment d'allò més còmic, ja que, quan ha saltat el contestador, s'han pogut sentir els cinc primers dígits del telèfon de Carme Borrego, moment que els espectadors no han passat per alt.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari