Josep Maria Mainat durant la gala de tancament del festival de televisió de Vitòria

Kiko Hernández revela el parador de Josep Maria Mainat enmig de la tempesta

El productor hauria escollit un lloc que coneix tothom per allotjar-s'hi i que no està a l'abast de molts

Mentre que el 'Mainat place' segueix creixent amb nous personatges, noves trames i nous successos, Josep Maria Mainat intenta amagar-se i preservar la intimitat dels seus fills menors, allunyant-los dels reporters i curiosos que intenten aconseguir les primeres imatges del productor des que es donés a conèixer el presumpte intent d'assassinat d'aquest per part de la seva encara dona, Angela Dobrowolski. L'empresari català es va allotjar primer a la casa que té al seu poble natal, Canet de Mar però va decidir abandonar-la al cap de pocs dies quan es va assabentar que ja tenia premsa a la porta del domicili. 

Després de marxar de la població costanera, són molts els rumors que intenten situar al català en altres lloc. Alguns apunten que es trobaria en una de les cases del seu soci Toni Cruz i d'altres creuen que podria estar amb les seves filles a casa de Xavier Sardà, el seu amic íntim i també cunyat, ja que Mainat va estar casat amb l'actiu Rosa Maria Sardà. Ara, el productor ha volgut enviar un comunicat en què demana que no se li segueixi per què no té intenció de parlar i que a més, si el segueixen això l'obligarà a buscar de nou un lloc on anar per protegir els menors que l'acompanyen.

Ara, Kiko Hernández ha desvetllat una informació que li ha arribat per part d'un espectador i que ajudaria a situar Mainat al mapa. Aquesta font explica que viu molt a prop de l'acadèmia de 'Operación Triunfo' i que hi fa mesos que no hi ha moviment per què el programa televisiu es troba aturat però que des de fa alguns dies ha vist com hi ha llum, moviment de cotxes particulars i empreses de càtering que entren al recinte per portar menjar.

Mainat podria estar dins de l'acadèmia de 'Operación Triunfo'

El col·laborador només ha transmès aquesta informació i ha estat rebuda entre rialles pels seus companys, però també és cert que seria una jugada magistral. En aquest recinte és totalment impossible poder entrar per prendre imatges, ja que compta amb un sistema de seguretat molt ampli que està pensat per aconseguir l'hermetisme dels concursants del programa musical de Televisió Espanyola. Així doncs, restem a l'espera de conèixer el veritable parador de productor.