rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Kiko Hernández revela que va tenir un afer amb Nuria Bermúdez en abandonar ‘Gran Hermano’

El col·laborador de 'Sálvame' va optar per sortir al pas de les crítiques amb una contundent revelació
Kiko Hernández en 'Sálvame' | Telecinco

 

Kiko Hernández és un dels grans focus informatius de 'Sálvame'. Les vacances de Jorge Javier Vázquez —que fa dues setmanes que és al Carib— han provocat que ell i María Lapiedra s'hagin convertit en els autèntics generadors d'informació del programa de Telecinco. En aquesta ocasió, com no podia ser d'altra manera, Kiko Hernández ha tornat a saltar a la palestra amb la seva darrera revelació

 

Hernández, de fet, no es va arronsar gens ni mica i va revelar que l'any 2002, just després de sortir de 'Gran Hermano', va tenir un afer amb Nuria Bermúdez. El rumor es va estendre a inicis de la setmana passada i el passat dilluns, 26 de febrer, aquest va optar per rubricar que havia mantingut una relació amb l'exparella del futbolista, Dani Guiza.

 

En aquest sentit, eren diverses les veus que asseguraven que els rumors d'aquest afer eren només «un muntatge» per atorgar més audiència al programa de Telecinco. 

 

 

Nuria Bermúdez, en una imatge d'arxiu. | Cedida

 

«Mai he 'venut' un muntatge»

El col·laborador va sortir al pas de les crítiques i va rubricar que no es tractava d'un muntatge. De fet, la polèmica es va encetar quan Gustavo González va explicar: «Aquest senyor explicava que vas voler fer un muntatge fa anys amb Nuria Bermúdez i que ell era el fotògraf. Tu t'hi vas negar i, de fet, quan us veieu per Telecinco, tu sorties corrent».

 

En escoltar la revelació, Kiko Hernández no va tenir cap problema a reconèixer els fets. «L'any 2002, quan vaig sortir de 'Gran Hermano', em vaig enrotllar una nit amb Nuria Bermúdez», va relatar. 

 

Així mateix, aquest va afegir més llenya al foc al·legant que «l'afer va tenir lloc a casa seva, fixa't quina moguda...», però va al·legar que la seva idea no passava per 'vendre' un muntatge. «Mai he 'venut' un muntatge», va aclarir el col·laborador.

+ SERVEIS GRATIS DE CATALUNYA DIARI:  T'enviem també totalment gratis al teu mòbil (màxim 3 missatges al dia i et pots donar de baixa quan vulguis):

FES CLIC AQUÍ SI VOLS GRATIS: Notícies del cor,TV i famosos

Prova-ho, t'encantarà!  A més a més, és totalment gratis i et pots donar de baixa quan vulguis!

Si vols ser el primer en llegir les teves notícies prefereides de Catalunya Diari, ja et pots descarregar gratis la nostra APP per Android Fes clic aquí!

🎁 Vols guanyar un lot de productes ECO? Participa ara al nostre sorteig!

Comentaris