Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Kiko Hernández i Terelu amb unes borses de la compra i el signe de l'euro

Kiko Hernández desferma la polèmica en revelar el sou del xòfer de Terelu Campos

Kiko Hernández ha desfermat un gran enrenou entre els seus companys en revelar quant paga Terelu Campos al seu xòfer

Kiko Hernández ha estat el protagonista d'aquesta tarda carregada de polèmiques al món del cor. El col·laborador ha revelat una sèrie de detalls que han deixat tots bocabadats, entre ells quant cobra el xofer de Terelu Campos. Una quantitat força elevada, ja que s'embossa ni més ni menys que 2.500 euros al mes.

Una notícia que ha generat una infinitat de reaccions i controvèrsies entre els seguidors i companys del medi. Aquestes declaracions les ha confessat el col·laborador al seu programa Ni que fuéramos shhh.

Hernández segons ha confessat, ha començat el matí trucant a Lydia Lozano, en una conversa que aviat es va tornar en un tema candent. La trucada tenia com a propòsit oferir-li una feina al Bingo Las Vegas, però va acabar derivant en una discussió sobre els ingressos de Terelu Campos.

Durant la conversa, Lozano, que es troba en plena recuperació després d'una recent operació, va confessar a Hernández quant cobra Terelu com a col·laboradora a Mañaneros. "3000 euros al mes", confessava el col·laborador.

Aquesta revelació va ser aprofitada per Kiko per fer-la pública al seu programa, on va afegir la informació sobre el sou del xofer de Terelu. Unes declaracions que han provocat una onada de comentaris i especulacions.

Lydia Lozano desmenteix les declaracions de Kiko Hernández

Muntatge amb Lydia Lozano emocionada a 'Ni que anéssim'
Lydia Lozano no dona crèdit davant les declaracions de Kiko Hernández | Canal Quickie

Tot i això, la història no va acabar aquí. Lydia Lozano, en assabentar-se de les declaracions de Kiko, no va dubtar a trucar al programa en directe per desmentir el que va dir el seu company. Lozano va afirmar amb contundència que ella mai va dir que Terelu cobrava aquesta quantitat a Mañaneros, sinó a De Viernes.

L'incident ha generat un gran enrenou entre els companys dels dos periodistes. Tant María Patiño com Belén Esteban han defensat Lydia. Totes dues han al·legat que podria estar desorientada a causa dels calmants que està prenent per la seva recent operació.

La confusió al voltant de les afirmacions de Lozano ha deixat l'audiència dividida i expectant per més aclariments.

Terelu Campos prefereix guardar silenci

Captura de Terelu Campos al plató de De Divendres amb cara seriosa
Terelu Campos guarda silenci pel que fa al seu sou | Mediaset

Mentrestant, Terelu Campos no ha emès cap comentari públic sobre aquesta qüestió. La popular presentadora i col·laboradora s'ha mantingut al marge de la polèmica, enfocant-se als seus projectes professionals i personals.

Aquest no és el primer enfrontament entre Kiko Hernández i Lydia Lozano, els qui han protagonitzat nombroses disputes al llarg dels anys.

Aquesta recent controvèrsia sembla haver tocat una fibra sensible, especialment atès el context de salut de Lozano.

Els seguidors dels dos periodistes estan atents a cada moviment i declaració, esperant més detalls i possibles reconciliacions.