Kiko Hernández se'n burla de la demanda de Chabelita

La filla de la Pantoja ha amenaçat al col·laborador amb una demanda, després que aquest hagi assegurat que ella ha filtrat la infidelitat del seu germà

Kiko Hernández ha enviat un clar missatge a Chabelita
Kiko Hernández ha enviat un clar missatge a Chabelita | TELECINCO

Kiko Hernández es troba en una guerra oberta contra Chabelita, després que el col·laborador de ‘Sálvame’ hagi assegurat que la informació d’una possible infidelitat per part de Kiko Rivera, va sortir de boca de la seva germana Chabelita, qui pretenia fer-li mal.

Chabelita i Kiko Rivera, enfrontats amb Chabelita

La família Pantoja està en hores baixes des que sortissin a la llum nombrosos conflictes, faltes de respecte i retrets entre Isabel Pantoja i la seva filla, amb qui ja no es parla i viuen una situació límit. Chabelita també té molt mala relació amb el seu germà, i és per això que els rumors que apunten que ella hauria filtrat a la premsa la suposada infidelitat del seu germà amb Sofia Suescun, són cada cop més verídics.

 

Chabelita i Isabel Pantoja
La relació entre mare i filla sembla estar més llunyana que mai | CatalunyaDiari.cat

 

A propòsit d'això, Chabelita ha negat aquestes informacions i a més a més ha anunciat que prendrà mesures legals contra Kiko Hernández. El col·laborador de ‘Sálvame’ però, no es fa enrere, i continua ferm i segur de la seva informació i les seves fonts: «Tant em fan les teves advertències o les demandes que em puguis posar» li ha respost Kiko a través de ‘Sálvame’.

Per si això no fos poc, el col·laborador li ha enviat un avís molt segur d'ell mateix, assegurant que les demandes es poden tant guanyar com perdre, i que sempre haurà de pagar advocats, sense valorar el risc que comporta perdre la demanda, i que per tant, valori el que més li convé.

 

També et pot interessar...

  • Isabel Pantoja fa una dura confessió sobre la seva filla
  • Irene Rosales parla sobre la suposada infidelitat de Kiko Rivera amb Sofía

 

Comentaris

envia el comentari