Kiko Hernández en el seu retorn a 'Sálvame'

Kiko Hernández es trenca i explica per què ja no s'amaga

El col·laborador s'ha sincerat i ha fet unes declaracions amb el cor a la mà

Kiko Hernández és un dels rostres més coneguts de Sálvame. El col·laborador ha compaginat els últims mesos la seva feina a la televisió amb l'obra de teatre Distinto, on ha debutat com a actor. Gràcies a aquesta oportunitat, la seva vida ha fet un gir de 180 º.

I és que  Kiko ha revelat el que sent després de l'aparició d'una nova persona a la seva vida. Ja han passat dues dècades des que el vam veure per primera vegada a Gran Hermano. Va ser allà on també vam veure com s'originava una bonica història d'amor al costat de Patricia Ledesma.

Des d'aquell moment, la seva vida va començar a guanyar molta popularitat. Va arribar a passar pel famós plató de Crónicas Marcianas , A tu lado i Resistiré i la seva vida personal també va fer un gran canvi.

Es va convertir en pare a través de la gestació subrogada i va tenir dues nenes bessones, Jimena i Abril. Ara, gràcies a l'obra de teatre que coprotagonitza, la seva vida íntima ha tornat a canviar molt. Des de la seva estrena, la premsa no ha parat de relacionar-lo amb Fran Antón, actor amb qui comparteix escenari.

La revista Lecturas ha estat l'encarregada de publicar unes imatges en exclusiva amb aquest nou amic. Tot i que Kiko Hernández no ha fet cap declaració, durant tot aquest temps, les especulacions sobre un nou amor no han fet més que augmentar.

«No tinc res a amagar»

El col·laborador ha insistit que és una amistat especial. Però, les seves declaracions contradictòries i les fotos que hi ha parlen per si soles. Per això, ara el 'blocaire' ha volgut sincerar-se d'una vegada per totes.

Kiko Hernández ha obert el seu cor amb aquestes paraules. «Em va obrir la ment la mort de la meva amiga Begoña. Quan va passar, me'n vaig anar a Punta Umbría i vaig decidir canviar de vida».

«Sortir i entrar. Vostès saben que no sortia mai ni a sopar ni a fer res. Sempre he estat molt bolcat i centrat en la meva feina», comentava.

Kiko Hernández
En una de les seves últimes intervencions parlant de la seva vida a 'Sálvame' | MEDIASET

«Tot era feina, feina i feina i em vaig dir «aquí estaràs quatre dies, surt al carrer i gaudeix»», deia. Això ha succeït al programa Sálvame, amb els seus companys com a testimonis. Després, n'ha estat un qui ha intervingut.

Kiko Matamoros ha donat suport al que deia el seu amic. L'empresari ha donat fe que el seu company és molt tímid i molt poc inclinat a estar entre grans multituds.

«És clar que m'exposo, perquè no tinc res a amagar, no tinc gens de por», deia l'exconcursant de GH. D'aquesta manera deixava clar que no tem que surtin notícies sobre la seva vida.

Kiko Hernández i Fran Antón
Petó dels dos actors durant l'obra de teatre | Cedida

El cor i els sentiments de Kiko són un gran misteri. El tertulià és molt poc inclinat a parlar de la seva vida i menys en públic. Només es coneixia una parella oficial seva i la mencionàvem anteriorment, l'exconcursant de Gran Hermano.

A la petita pantalla es coneix el comunicador com un gran expert i professional i, a més, s'ha convertit en el confident de moltes cares conegudes de la televisió. La seva personalitat ha fet que molts el considerin una persona digna de guardar secrets.

Ara, sembla que ha començat una nova era per a ell. I és que, a més de començar una nova aventura en la interpretació, també s'ha fet retocs estètics que l'han dotat de més presència física.