ÚLTIMA HORA

Un home mata la seva dona a Sant Joan Despí i és detingut quan volia fugir a l'aeroport del Prat

URGENT

Mor una nena de 14 en un accident amb un cavall al Vallès

Kiko Hernández vol operar-se les bosses dels ulls

El col·laborador ha confessat el seu desig després dels excel·lents resultats de les intervencions de Carmen Borrego i Terelu Campos
Imatge d'arxiu de Kiko Hernández | Telecinco

 

Sembla que la tendència de passar pel quiròfan ha arribat, per quedar-se, al plató de 'Sálvame'. Després de les germanes Carmen Borrego i Terelu Campos, ara és Kiko Hernández qui estaria plantejant-se la possibilitat de fer-se 'xapa i pintura' per arreglar-se els desperfectes que considera que té.

 

El col·laborador de Telecinco ha confessat en directe que el bon resultat amb el qual han tornat les filles de María Teresa Campos a treballar l'ha fet tornar a contemplar la possibilitat de sotmetre's a una cirurgia estètica. El motiu: les bosses dels seus ulls.

 

Segons Kiko, les ulleres que se li han anat formant amb el pas dels anys i que ja no pot amagar representen un autèntic mal de cap en el seu dia a dia. Per això mateix, el tertulià contempla imitar la decisió de les seves companyes i posar-se en mans dels especialistes per retocar-se les imperfeccions.

 

Kiko Hernández té por a operar-se

Si bé les ulleres que acompanyen els ulls de Kiko Hernández són més que reconegudes entre l'audiència de 'Sálvame', hi ha un bon motiu pel qual el col·laborador de Telecinco encara no s'ha decidit entre si vol operar-se o prefereix continuar amb elles.

 

El polèmic tertulià ha admès tenir por a operar-se, encara que aquest temor no és a causa que pugui aparèixer algun problema durant la cirurgia. Kiko ha reconegut públicament que no li agradaria que la intervenció provoqués un canvi en la seva expressió facial.

 

Els companys de plató han reconegut haver recomanat a Hernández posar-se en mans d'un especialista per realitzar la intervenció. També l'efectiu resultat amb el qual han tornat les Campos és un motiu més per fer-se el tractament. No obstant això, Kiko encara no ha pres una decisió definitiva.

Carmen Borrego i Terelu Campos creen tendència

Carmen Borrego, després de la operació | Telecinco

 

Sotmetre's a una operació estètica és un recurs més que comú en la societat actual. No és cap novetat les intervencions a les quals s'han sotmès les germanes Campos —encara que la de Terelu no ha precisat haver de passar per quiròfan—, encara que sembla que en aquesta ocasió, han creat tendència.

 

Molts companys de 'Sálvame' han passat per mans d'especialistes en estètica, encara que els casos de Carmen Borrego i de la seva germana gran han estat més mediàtics que els de qualsevol altre. Per això, possiblement començarem a veure certa mediatització en els pròxims retocs que es facin la resta de col·laboradors.