Kiko Jiménez declara el seu amor a Sofia en la seva corba de la vida

El concursant va explicar la seva dura infància amb el seu pare a la presó | Assegura que Sofia és la dona de la seva vida

Kiko Jiménez es va eocionar parlant de Sofia Suescun
Kiko Jiménez es va emocionar parlant de Sofia Suescun | TELECINCO

En la gala de ‘GH VIP’ de dimarts, Kiko Jiménez va realitzar la seva corba de la vida amb molta sorpresa per part dels espectadors quan va revelar moments fins ara desconeguts de la seva vida personal, com que va créixer sense pare perquè aquest es trobava a la presó, o quan va declarar que Sofia Suescun era l’amor de la seva vida.

Kiko Jiménez va tenir una infància dura, i explicava com el primer record que té del seu pare és visitant-lo a la presó, quan ell era un infant de tan sols 5 anys: «Tinc el record d’un refresc de cola i de veure’l darrere d’un vidre», relatava el concursant. La seva infància la va viure amb la seva mare i el seu avi, qui el van criar i a qui considera el seu pare: «El meu pare va ser el meu avi, gràcies a ell sóc qui sóc i tinc uns valors».

Després de veure’l a la presó, no va tornar a coincidir amb ell fins als 17 anys, quan va decidir veure’l perquè va considerar que havia de conèixer al seu fill: «Va ser decisió meva, bastant s’havia perdut de mi», assegurava.

La seva relació amb Gloria Camila

Respecte a la seva relació amb Sofia, ha confessat que ells dos es van conèixer molt temps abans que ell mantingués una relació amb Glòria Camila. Va ser quan ell es va presentar al càsting de MYHYV com a ‘tronista’, i Sofia, quan encara era anònima, el va veure a la televisió quedant-se ‘penjada’ d’ell. Tant és així que la navarresa va posar-se en contacte amb ell per conèixer-lo: «Me’n vaig anar a la seva terra, ens vam conèixer, vam passar la nit junts, després va venir a Madrid, vam començar una mini relació… però no sé què va passar. Érem molt i molt joves».

 

Kiko Jiménez realitzant la seva curva de la vida
Kiko Jiménez realitzant la seva corba de la vida | TELECINCO

 

Després de tallar amb Sofia, va ser quan va conèixer a la seva parella més llarga, Glòria Camila: «Els dos primers anys vam ser molt feliços. Ens en vam anar a Sevilla a viure, ella va obrir un negoci i jo un altre… però quan vam entrar a ‘Supervivientes’ va canviar la nostra vida».

Segons ell va explicar, va ser aleshores quan Gloria Camila va canviar i la seva relació va començar a anar per mal camí: «hi va haver moltes coses dolentes, infidelitats, enganys, traïcions...».

Assegura que Sofia és l'amor de la seva vida

Sofia Suescun i Kiko JIménez van tornar a coincidir a 'MYHYV'
Sofia Suescun i Kiko JIménez van tornar a coincidir a 'MYHYV' | TELECINCO

 

Va ser després de la ruptura amb la filla d’Ortega Cano quan va tornar a coincidir amb Sofia Suescun com a assessor de l’amor a MYHYV, i allí va tornar a sorgir l’amor entre ells. Respecte a Sofia, va declarar sentir-se totalment enamorat d’ella assegurant que es va adonar que era la dona de la seva vida durant la nit que va passar a la presó aquest estiu: «La nit que vaig estar a la presó, em vaig adonar que era la dona de la meva vida. Estic enamoradíssim d’ella, la trobo a faltar, m’encanta tot d’ella. Tinc por de perdre-la, sortir i que ja no hi sigui», ha apuntat.

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari