Kiko Jiménez es posa molt «content» durant el retrobament amb Gloria Camila a 'Supervivientes'

La filla d'Ortega Cano va rebre el seu xicot amb un vestit molt provocatiu que va acabar despertant els sentiments del jove
Kiko no va poder dissimular la seva «alegria» en veure a la seva xicota. | Telecinco

 

Kiko Jiménez estava molt nerviós a la seva tornada d'Hondures, impacient per abraçar els seus familiars i amics. Però abans d'això, l'equip de 'Supervivientes' el va fer esperar en una sala, on es va retrobar amb Gloria Camila. La seva xicota va aparèixer per sorpresa per a Kiko amb un provocatiu vestit blanc molt ajustat i suggeridor. «Però bé... Qui ets tu?», va bromejar el jove en veure-la sense poder ocultar la seva sorpresa: «Estàs molt guapa, no et reconec», va exclamar, mentre que la filla de Rocío Jurado es tirava als seus braços.

Quan es van retrobar, la parella es va fer petons apassionadament. Això va despertar certs sentiments en l'exsupervivent. «M'he posat guapa per a tu», li va confessar Gloria, llançant-li una sensual mirada. Per la seva banda, Kiko no podia parar de repetir que estava molt guapa i que ell estava lleig. «Estàs bé, estil nàufrag», li va contestar la filla d'Ortega Cano obrint-li la camisa i explicant-li que considerava que era una injustícia que ell no fos a la final: «Jo t'he vist molt bé a la caseta de l'arbre. I haver d'aguantar a cada persona que t'ha tocat aguantar cada setmana... Has madurat».

 

No obstant això, el detall que més va cridar l'atenció va ser l'«alegria» del jove després d'un mes sense veure la seva promesa. Després de diversos petons i abraçades, el contacte físic va acabar passant factura a Kiko, que va protagonitzar una de les anècdotes més divertides dels retrobaments de la nit de la final de 'Supervivientes 2017'. I és que en qüestió de segons, molts espectadors es van adonar que els pantalons de l'exsupervivent estaven cada vegada més ajustats.