Kiko Matamoros amb ulleres de sol a 'Sálvame'

Kiko Matamoros preocupat per l'accident a alta mar de la seva filla Anita

Kiko Matamoros fa molt temps que no es parla amb la seva filla Anita, que ha patit un aparatós incident

Ja fa temps que Kiko Matamoros no manté cap mena de relació amb la seva filla Anita perquè considera que s'ha portat malament amb la seva actual parella, Marta López. Seguint el seu discurs, Makoke ha aconseguit que la jove es distanciï i sembla que mai es tornaran a entendre.

Kiko Matamoros sempre ha tingut un vincle molt estret amb la nena, ja que ha seguit de prop tots els seus progressos professionals. Gràcies als seus cognoms s'ha convertit en una de les millors influencers del mercat, però ara s'ha volgut desentendre de la família.

Anita Matamoros està gaudint d'una escapada romàntica amb la seva nova parella, que és 16 anys més gran que ella. La filla preferida del col·laborador ha patit un terrible accident que ha despertat la preocupació de tots els seus familiars i amics.

Anita Matamoros ha compartit amb el seu exèrcit de seguidors un desagradable accident que ha tingut lloc enmig de l'oceà. "Ahir, després de tirar-me cinc vegades pel tobogan, el meu coll va dir prou i va decidir no moure's", comenta al respecte.

La filla de Makoke és una figura molt perseguida per la premsa del cor, encara que mai ha volgut formar part del negoci. Ha rebut ofertes molt suculentes per trencar el seu silenci, tot i que prefereix mantenir-se al marge i dedicar-se al món de la moda.

Kiko està passant per una etapa una mica convulsa, motiu pel qual ha decidit rebaixar el seu volum de treball. Ja no col·laborarà més al Deluxe per intentar que la seva vida privada estigui menys exposada, encara que la seva exdona s'esforci per aconseguir el contrari.

Anita té una relació estupenda amb la seva mare, així que s'ha posicionat a favor seu en la guerra que manté amb el tertulià. La model assegura que és víctima d'un linxament públic liderat per l'exmarit i ha traslladat el conflicte als tribunals.

Kiko Matamoros està al marge de la nova vida d'Anita

Kiko Matamoros es nega a seguir cedint perquè considera que la jove no s'està comportant de forma correcta. Assegura que ha intentat contactar amb ella, però la influencer sembla estar ofesa per alguna cosa.

La futura dissenyadora està vivint a Milà, però s'ha traslladat a Espanya durant l'estiu per passar uns dies amb la seva família. Passa molt de temps al costat de la nova parella, que formava part del grup d'amics de Makoke.

José Antonio Avilés, col·laborador de Viva la vida, assegura que l'estimat de la jove havia estat amic de l'exparella de la seva mare. Kiko desconeix aquesta història i assegura que no té cap referència de l'home, tot i que creu que la diferència d'edat no és un inconvenient.

L'antiga parella d'Ana, David Salvador, encara no ha parlat amb cap periodista i tot fa pensar que es mantindrà en silenci. De fet, cap dels dos mai ha tingut la necessitat de vendre la seva vida íntima per protagonitzar les millors notícies de la premsa del cor.

Aquestes vacances són molt especials per a la filla del tertulià. De fet, el seu germà Javier Tudela ha estat pare, així que un dels seus grans afanys ara és ser bona tieta.  

La jove té intenció de continuar vivint a Itàlia una temporada perquè, a més d'estar còmoda al país de la seva parella, també hi té negocis. Pel que sembla, ell és propietari d'una marca de cremes força coneguda i no seria estrany que l'Ana hi treballés com a prescriptora. 

Mentrestant, Makoke no vol alimentar l'enrenou que ha ocasionat la seva filla pel fet de començar a sortir amb un home més gran que ella. Durant la seva última aparició a Viva la vida, programa on col·labora, s'ha negat a parlar del tema.