El col·laborador televisiu, Kiko Matamoros

Kiko Matamoros, acomiadat per sorpresa de la seva feina

El col·laborador continua amb la seva mala ratxa

Kiko Matamoros no para de rebre males notícies i no totes són referents a la seva salut. I és que el darrer problema que s'ha trobat és econòmic, ja que acaba de perdre una de les feines que més estabilitat li donava a final de mes. 

La discoteca 'Oh my club' ha decidit finalitzar el contracte que l'unia amb el col·laborador de 'Sálvame'. Fins ara, Matamoros feia promoció del local d'oci nocturn a les seves aparicions televisives i a les seves xarxes socials. Per això, ingressava uns 4.000 euros mensuals. A més dos dels membres del seu equip, Rafa de Gonzalo i Vanessa Valencia, també rebien una remuneració de 8.000 euros mensuals per la seva feina com a relacions públiques.

Kiko aclareix els fets

En principi, els propietaris de la discoteca haurien argumentat per acabar la seva relació professional amb Kiko Matamoros perquè els suposava una despesa excessiva en comparació amb els beneficis que generava. 

Tot i aquestes informacions, l'ex de Makoke no ha trigat gaire a donar la seva pròpia versió. Kiko ha negat que la decisió final hagi estat de la discoteca, al·legant que ha estat ell qui voluntàriament ha rescindit el contracte que els unia.

També et pot interessar...