T'ENCANTA SÁLVAME?

Uneix-te al nou grup de Facebook per a comentar, cotillejar i disfrutar amb Sálvame. CLICA AQUÍ, t'encantarà!

URGENT

Cancel·len vols a l'Aeroport del Prat pel coronavirus

Kiko Matamoros ataca David Bustamante: «Molt de compte. Hi ha unes fotos on se't veu sortint d'un maleter»

Sembla que en les imatges apareix el cantant intentant evitar els paparazzis
David Bustamante sortint de la casa que comparteix amb Paula Echevarría. | Cedida

 

Kiko Matamoros feia ahir unes declaracions molt suculentes sobre David Bustamante. El col·laborador de 'Sálvame' es dirigia directament al cantant i assegurava: «Ves amb molt de compte per on vas i amb qui vas. Estan circulant unes fotos, que fins ara no ha comprat ningú, en què se't fa un seguiment i acabes sortint del maleter d'un cotxe».

Pel que sembla, el cantant hauria sortit a fer un beure amb uns amics poc després que s'anunciés el seu divorci i va intentar escapar de les càmeres que el segueixen diàriament amagant-se al maleter. «Ell ve de divertir-se amb els seus amics, però per voler evitar la premsa, opta per sortir d'amagat pel maleter i al final és pitjor el remei que la malaltia, perquè l'han captat arribant a un altre lloc on se'l veu que baixa pel maleter», explicava Matamoros.

 

A més el fotògraf Gustavo González ha aprofitat l'ocasió per explicar els suposats motius del divorci d'una de les parelles més famoses d'Espanya. «Paula Echevarría ha tractat de reconduir la situació fins que ha decidit tirar la tovallola. No ha pogut més i ha convidat a David a què marxi de casa. No se'n refiava perquè estava molt cansada que David anés a buscar tabac i trigués tres o quatre dies a tornar», afirmava.